Survivor: Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ έκανε τηλεοπτικό προϊόν τους τραμπουκισμούς σε γυναίκα – «Θα της χώσω κάνα χαστούκι» (video)

Το Survivor τα τελευταία χρόνια όπου και προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ θυμίζει περισσότερο ένα απλό ριάλιτι με διαφημίσεις, τσακωμούς και γκρίνιες παρά ένα παιχνίδι επιβίωσης.

Οι τσακωμοί αυτοί μάλλον είναι και που ανεβάζουν τα νούμερα, με το κανάλι του Φαλήρου να μην διστάζει στο χθεσινό (23/04) επεισόδιο να προβάλλει κανονικά τα

νταηλίκια ενός από τους παίκτες σε συμπαίκτρια του.

Ακόμα και σήμερα που η βία κατά των γυναικών έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και τα περιστατικά γυναικοκτονιών διαδέχονται το ένα το άλλο, ένα κανάλι επιλέγει να δείξει σε πανελλαδική εμβέλεια το πως «νευριάζει ένας άντρας» και πάνω στα νεύρα του «θα ρίξει και κανένα χαστούκι».

Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν στον στίβο μάχης, στη μάχη για την 3η ασυλία, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Γιάννη Περπατάρη, όταν η παίκτρια της Μπλε ομάδας προσπάθησε να μετακινήσει πιο πίσω τον αντίπαλο της, ο οποίος βρισκόταν πολύ κοντά στους τελικούς στόχους.

Εκείνος αντέδρασε έντονα, καλώντας τους υπεύθυνους της παραγωγής να την «μαζέψουν», ενώ αποκάλεσε την παίκτρια της Μπλε ομάδας «νούμερο», με την ίδια να του απαντά «νούμερο είσαι εσύ, ψευτοάντρα», λέγοντάς του ειρωνικά «μπράβο».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 01:00 και μετά

«Όταν έπαιζε ο Φάνης με τον Χριστόφορο, είχαν φύγει και ο Γιάννης Περπατάρης και ο Θοδωρής μπροστά, και ήταν ακριβώς στο σημείο που έριχνε ο Φάνης, δεν έβλεπε καν το δοκάρι για τον κρίκο.

Τράβηξα και τον Γιάννη και τον Θοδωρή εκείνη τη στιγμή για να έρθουν πίσω. Εκείνη τη στιγμή ο Γιάννης μού λέει “μη με τραβάς ρε σούργελο”, τον έβρισα και εγώ.

Εμένα δεν με πείραξε τόσο το “σούργελο”, αλήθεια, από το ένα αυτί μπαίνει, από το άλλο βγαίνει. Το μόνο που με ενόχλησε ήταν η ατάκα “πάρτε την από εδώ, γιατί θα της χώσω κάνα χαστούκι”, και με πίκρανε πολύ ως άνθρωπο.

Αλλά και εγώ τον έβρισα, όταν κάνω λάθος, το λέω», ανέφερε η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά το τέλος του αγώνα.«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στη Σταυρούλα για αυτό που είπα για τη σφαλιάρα. Το είπα, ναι. Αλλά όταν είμαι πάνω στην ένταση και περνάει από τον δικό της τον παίχτη και με σπρώχνει.

Είπα τι γίνεται εδώ;», ανέφερε ο Γιάννης Περπατάρης με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να τονίζει ότι «δεν σε έσπρωξα, σε τράβηξα».

«Με έσπρωξες και υπάρχει και στην κάμερα να το δούμε. Από εκεί και πέρα, αντέδρασα άσχημα, ζητώ συγγνώμη, αλλά ούτε αυτό που έκανες εσύ ήταν ωραίο. Με έβρισες. Κάνω αυτό που πρέπει να κάνω για την ομάδα μου, δεν ενόχλησα κανέναν.

Όταν θα μου πουν οι υπεύθυνοι να κάνω πίσω, θα κάνω. Δεν γίνεται να έρχεσαι και να με σπρώξεις. Γιατί να έρθεις να με ακουμπήσεις και να με σπρώξεις, για ποιον λόγο;

Δεν έχεις κανένα δικαίωμα. Έχεις κάποιο κόλλημα μαζί μου; Έχεις κάποιο θέμα; Γιατί ασχολείσαι;», συνέχισε ο Γιάννης Περπατάρης.

Μιλώντας στη συνέχεια στην κάμερα της παραγωγής, ο Γιάννης Περπατάρης είπε για τη φράση του «πάρτε την από εδώ, γιατί θα της χώσω κάνα χαστούκι»:

«Εγώ ζήτησα τη συγγνώμη μου, εξάλλου δεν πρόκειται ποτέ να έκανα κάποια κίνηση, εννοείται αυτό. Στην ουσία εκείνη ήρθε και με έσπρωξε, εκείνη άσκησε σωματική βία, εγώ δεν έκανα κάτι τέτοιο. Από εκεί και πέρα, ας λέει ό,τι θέλει τώρα»

Από ότι φαίνεται στο ΣΚΑΪ ενδιαφέρονται περισσότερο για τα νούμερα της τηλεθέασης παρά για τα πρότυπα που προβάλλουν…
Ειδήσεις σήμερα:

Βίκυ Φλέσσα: Σάλος με νέα δήλωση – «Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί» (video)

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Πετράκος και Παπαθωμά αμφισβητούν και την αφρικανική σκόνη: «Λες και δεν είχε ξαναφυσήξει…»

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Keywords
Τυχαία Θέματα