Tσίπρας: Η αλήθεια για το ντιμπέιτ – «Του έχουν πει… μην βγεις» (video)

Το κομβικό θέμα του debate ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς των δύο μεγαλύτερων κομμάτων επανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στη σημερινή του εμφάνιση στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”.

Την άποψη ότι είναι “λογικό” οι αρχηγοί των δύο κομμάτων που “διεκδικούν” την πρωτιά και “συγκρίνονται” να κάτσουν σε μία τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ

τους εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κατηγόρησε και πάλι τον πρωθυπουργό ότι “φοβάται τη σύγκριση” και τον “διάλογο” στη βάση των προγραμμάτων των δύο κομμάτων.

Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα υπενθύμισε πως ο ίδιος το 2015 είχε δεχθεί να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ με τον κ. Μεϊμαράκη, όπως γίνεται “σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες” και παρέπεμψε στις τελευταίες εκλογές της Γαλλίας, όπου ο Μακρόν είχε βρεθεί “ενώπιος ενωπίω” με τη Λεπέν.

Εξάλλου, δέχθηκε πως η συζήτηση και με τους έξι αρχηγούς, όπως προτείνει ο πρωθυπουργός μπορεί να γίνει. Ωστόσο, σημείωσε πως τέτοια συζήτηση είναι τις περισσότερες φορές “σούπα”.

«Ρωτάτε γιατί δεν έρχεται σε debate. Εσείς τι λέτε, ότι δεν έρχεται επειδή έχει άλλη δουλειά να κάνει; Προφανώς φοβάται τη σύγκριση. Οι επικοινωνιολόγοι του του έχουν πει «μη βγεις». Και για να μπορέσει να το αντιπαρέλθει λέει ότι θα πάει σε μία αντιπαράθεση των έξι. Εμείς λέμε: Βεβαίως και με τους έξι. Αλλά και ουσιαστική συζήτηση με τους δύο», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας για την απροθυμία του πρωθυπουργού να τον αντιμετωπίσει.

Ρωτάτε γιατί δεν έρχεται σε debate. Εσείς τι λέτε, ότι δεν έρχεται επειδή έχει άλλη δουλειά να κάνει; Προφανώς φοβάται τη σύγκριση. Οι επικοινωνιολόγοι του του έχουν πει «μη βγεις». Και για να μπορέσει να το αντιπαρέλθει λέει ότι θα πάει σε μία αντιπαράθεση των έξι. Εμείς λέμε:… pic.twitter.com/ljJWV017kz

Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) April 27, 2023

Χθες ο κ. Μητσοτάκης προσπάθησε να ντυθεί ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν τα κατάφερε και πολύ καλά. Κυβερνάει 4 χρόνια, δεν είναι χθεσινός. Είναι αστείο να συρρικνώνεις το εισόδημα, να είσαι 4η χειρότερη χώρα, να έχεις μειώσει τον μέσο πραγματικό μισθό 7,5% τον τελευταίο χρόνο (έκθεση ΟΟΣΑ)… pic.twitter.com/7hSbT57sJa

Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) April 27, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα