Άδωνις: Ακραία επίθεση στον Χάρη Δούκα – «Η Αθήνα παραδόθηκε στην άκρα Αριστερά για 5 χρόνια» (video)

Και 5 χρόνια να περάσουν ο Άδωνις δεν θα καταφέρει να αφομοιώσει την ήττα της ΝΔ στην Αθήνα και μιλώντας στο Action 24, εξαπέλυσε νέα επίθεση προς τον Χάρη Δούκα με επιχειρήματα που θα ζήλευαν ακόμα και τα πιο σκληρά δεξιά τρολ του διαδικτύου.

«Τρεις μήνες θητείας ακύρωσε την ανάπλαση στο Λόφο του Στρέφη γιατί φώναζαν οι μπάχαλοι

των Εξαρχείων, έβαλε παντού στο δήμο της Αθήνας εκπροσώπους της άκρας Αριστεράς, από το ραδιόφωνο μέχρι οπουδήποτε αλλού, είναι ο πιο ακροαριστερός δήμος στην Ελλάδα δέχεται να μπαίνει ομάδα της άκρας Αριστεράς στο δημοτικό συμβούλιο και να λέει “μπάτσους” τους αστυνομικούς και να κάθεται και κάνει πλακίτσα μαζί τους», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε

«Δεν τον έχω ακούσει ούτε μια κουβέντα για τη διπλή ανάπλαση εγώ βρήκα τα λεφτά δεν τον έχω ακούσει να λέει ούτε μια κουβέντα. Η άκρα Αριστερά είναι κατά της διπλής ανάπλασης και του γηπέδου του Παναθηναϊκού».

Στον αντίποδα ιδιαίτερα θερμά ήταν του λόγια του Άδωνι για τον ηττημένο Κώστα Μπακογιάνη για τον οποίο σχολίασε αναλυτικά: «Είχαμε έναν δήμαρχο, τον Κώστα τον Μπακογιάννη, προχωρούσε μια σειρά πολύ μεγάλων έργων στην Αθήνα.

Με όλα επιτυχημένα; Όχι, όταν κάνεις πολλά πράγματα, κάποια θα σου βγουν κάποια δεν θα σου βγουν. Στον Κ. Μπακογάννη δεν είχε βγει καθόλου ο Μεγάλος Περίπατος και του είχε ασκηθεί και μεγάλη κριτική. Δεν ήταν όμως όλη του η θητεία ο Μεγάλος Περίπατος.

Ήταν η διπλή Ανάπλαση του Παναθηναϊκού, η Ανάπλαση του λόφου του Στρέφη, ήταν μια σειρά έργων σε πλατείες στο κέντρο της Αθήνας…Ήταν μια πολύ καλύτερη Αθήνα κατά την γνώμη μου…»

Άδωνις: Όσα δήλωσε για τον Χάρη ΔούκαΗ απάντηση Δούκα στα περί μπάτσων:

Ειδήσεις σήμερα:

Τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΙ: Ο Πορτοσάλτε στη θέση της Φαίης Σκορδά; (video)

Ανδρουλάκης: Η τρολ απάντηση σε Μητσοτάκη – «Δεν συνάντησα τον Μαρινάκη… αλλά τον Μαρινάκο» (video)

Δημάδης: «Το λάθος της Μαρέβας είναι ότι δεν γεννήθηκε Τάιλερ» – Τι απαντά η Ακρίτα

Viral το τραγούδι των Walkman The Band για τη μονταζιέρα στα Τέμπη: «Βγήκε ο πρωθυπουργός και έχει πει το ποίημα» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα