Αγρίνιο: 24χρονη όρμησε σε σχολείο και χτύπησε με την καρέκλα μαθήτρια που έκανε bullying στον αδελφό της

Συγκεκριμένα, μια 24χρονη γυναίκα εισέβαλε στην αίθουσα σχολείου στο Αγρίνιο, όπου είναι μαθητής ο αδελφός της, και επιτέθηκε με καρέκλα σε μια μαθήτρια.

Στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» μίλησε ο Σπαής Γεώργιος, διευθυντής του σχολείου.

«Ευτυχώς είναι καλά το παιδί. Και θα λάβουμε κατάλληλα μέτρα προκειμένου να μην  επαναληφθεί στο μέλλον,. Έχει έρθει ο προϊστάμενος, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Έχει έρθει η αστυνομία, έχει πάρει καταθέσεις. Επομένως οι ευθύνες θα αποδοθούν εκεί που πρέπει.  Αισθάνθηκε αδικημένο το παιδί. Το ανέφερε στην

αδελφή του και αντέδρασε με αυτό ντον τρόπο. Η μητέρα της ήρθε εδώ και είπε ότι δεχόταν bullying το παιδί. Δεν δεχόταν bullying άσχετα που η οικογένεια ισχυρίζεται αυτό», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν ζήτησε συγγνώμη. Τα υπόλοιπα παιδιά έχουν ένα σοκ αλλά η βοήθεια του ψυχολόγου ήταν αρκετά εποικοδομητική. Έγιναν τόσο γρήγορα όλα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει η δασκάλα. Έχουν πέσει μηνύσεις. Η κοπέλα  είναι στον εισαγγελέα. Ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Το κοριτσάκι δεν νιώθω ασφάλεια να επιστρέψει προς το παρόν. Αλλά η δικιά μας φιλοσοφία εάν θα υπάρχει ομαλότητα. Αγαπάμε τα παιδιά. Νομίζω πως η άλλη πλευρά το κατάλαβε. Αυτό θα γίνει σταδιακά. Βήμα, βήμα αν μπορεί να γίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα