Ανδρουλάκης: Ήρθε η ώρα να δώσω την απάντηση… ποιον θέλω για πρωθυπουργό (video)

Ο Νίκος Ανδρουλάκης προχωράει σε μια μεγάλη αποκάλυψη (;) δημοσιεύοντας στο twitter νέο προεκλογικό σποτ στο οποίο δίνεται απάντηση στο ερώτημα των ημερών: «ποιο είναι το πρόσωπο, που έχει στο μυαλό του ο Νίκος Ανδρουλάκης».

«Είναι το πρόσωπο κάθε πολίτη, με σιγουριά και προοπτική για το αύριο. Είναι το πρόσωπο μιας σύγχρονης Ελλάδας, ενός αξιόπιστου κράτους με θεσμούς και κανόνες, που νοιάζεται για τους πολίτες του. Και με τη δική σου απόφαση

Αλλαγής, θα τα καταφέρουμε», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Νίκος Ανδρουλάκης. Τζάμπα το σασπένς…

Είναι το πρόσωπο κάθε πολίτη, με σιγουριά και προοπτική για το αύριο.
Είναι το πρόσωπο μιας σύγχρονης Ελλάδας, ενός αξιόπιστου κράτους με θεσμούς και κανόνες, που νοιάζεται για τους πολίτες του.
Και με τη δική σου απόφαση Αλλαγής, θα τα καταφέρουμε.

Nikos Androulakis (@androulakisnick) April 7, 2023

Υπενθυμίζεται πως  όλα ξεκίνησαν από  σποτ που είχε δώσει στη δημοσιότητα το ΠΑΣΟΚ και στο οποίο υποσχόταν να δώσει απαντήσεις στο πολίτικο ζήτημα που δημιούργησε ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης και που αφορά το πρόσωπο του πρωθυπουργού.

«Ποιον έχει στο μυαλό του ο Νίκος Ανδρουλάκης; Σύντομα η απάντηση», είναι το κεντρικό σύνθημα του νβίντεο που ανήρτησε η Χαριλάου Τρικούπη στα social media και σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος του κόμματος αναμένεται να αποκαλύψει ποιο πρόσωπο σκέφτεται για τη θέση του πρωθυπουργού κοινής αποδοχής σε μια κυβέρνηση συνεργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα