Απασφάλισε και πάλι ο Αντώναρος – «Ξεδιάντροπος επαγγελματίας ψεύτης ο Μητσοτάκης»

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος με διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter κατηγορεί ευθέως τον Κυριάκο Μητσοτάκη για σχέδιο εφαρμογής παρακρατικού μηχανισμού από την αρχή της διακυβέρνησης το 2019 και αφήνει να εννοηθεί πως υπάρχουν αποδείξεις για αυτό.

Λίγες μόνο ημέρες αφότου είχε ζητήσει την παραίτηση του πρωθυπουργού, τώρα με αφορμή το διάγγελμά του για την έξοδο από τα μνημόνια, η οποία όπως εξηγεί ο ίδιος είχε προκαθοριστεί από το 2018,

ξεσπά τονίζοντας πως ακόμη και το  μήνυμα του το έστειλε ενώ βρίσκεται σε διακοπές. Τον χαρακτηρίζει δε «ξεδιάντροπο επαγγελματία ψεύτη»

Ξεδιάντροπος επαγγελματίας ψεύτης ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:
1. Το μηνυμα για το”τέλος της ενισχυμένης εποπτείας” μαγνητοσκοπήθηκε(για 1 ακόμη φορά)στον τόπο διακοπών του με φωτογραφία-φόντο Μαξίμου.
2. Το τέλος της εποπτείας ήταν προκαθορισμένο από το 2018 πριν γίνει ο ίδιος πρωθυπουργός.

— Evangelos Α. Antonaros (@EvangAntonaros) August 21, 2022

Επισημαίνει, πως η παραίτηση του κ. Δημητριάδη, έμεινε μόνο στα χαρτιά, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, συνεχίζει και «κινεί τα νήματα» της κυβέρνησης.

3. Τον ανιψιό του Δημητριάδη μόνο στα χαρτιά τον αποχωρίστηκε. Για τα μάτια του κόσμου. Εξακολουθεί να κινεί τα νήματα — κι οι υπουργοί να υπακούουν. Χωρίς να ντρέπονται.
Όλα θα βγουν στη φορά.
Κι είμαστε ακόμη μονο στην αρχή.

— Evangelos Α. Antonaros (@EvangAntonaros) August 21, 2022

Ζητάει επίσης να αποδοθεί δικαιοσύνη και να «βγουν όλα στη φόρα» σχετικά με το σκάνδαλο του PredatorGate.

Δεν γραφω τυχαια εδω και μερες οτι ο Μητσοτακης+η ομαδα του ηρθαν με σχεδιο εφαρμογης παρακρατικου μηχανισμου απο την πρωτη μερα. Υπηρχαν στοιχεια+ενδειξεις. Σήμερα επιβεβαιωνεται με δημοσιευμα μεγαλης ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ εφημερίδας. ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

— Evangelos Α. Antonaros (@EvangAntonaros) August 21, 2022

Τέλος, εκφράζει τις ανησυχίες του, για τη διαφάνεια της διαδικασίας της ολομέλειας της Βουλής, όπου θα συζητηθεί το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. Όπως τονίζει, υπάρχουν φόβοι που βασίζονται σε διαρροές, πως θα απαγορευτεί η αναμετάδοση της συζήτησης.

Ελπιζω να μην έχουν βαση πληροφορίες που κυκλοφορούν ότι καποιοι — με συμπραξη κορυφαίων δικαστικών λειτουργών — μεθοδεύουν απαγόρευση της μεταδοσης της συζητησης στην Ολομέλεια για τις παρακολουθήσεις του καθεστώτος Μητσοτάκη. Θα ηταν σκανδαλο και προσπαθεια συγκαλυψης.

— Evangelos Α. Antonaros (@EvangAntonaros) August 21, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα