Απίστευτο χάος και ξύλο στο Τραμπζονσπόρ – Φενέρμπαχτσε (videos)

Πρωτοφανείς ακόμα και για τα δεδομένα του τουρκικού ποδοσφαίρου σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Τραμπζονσπόρ και την (αντίπαλο του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League) Φενέρμπαχτσε.

Τα πνεύματα ήταν ήδη οξυμένα κατά τη διάρκεια του αγώνα, με ένα… ιπτάμενο μπουκάλι να προσγειώνεται σε παίκτη των φιλοξενούμενων στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όμως η κατάσταση ξέφυγε

από τον έλεγχο μετά το νικητήριο γκολ του Μπατσουαγί στο 87′, που έδωσε τη νίκη στη Φενέρμπαχτσε με 3-2. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, κι ενώ οι παίκτες της Φενέρ πανηγύριζαν τη σημαντική νίκη τους στο κέντρο του γηπέδου, οπαδοί της Τραμπζονσπόρ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις εναντίον τους.

Το τι ακολούθησε… δεν περιγράφεται. Μάχες σώμα με σώμα μεταξύ οπαδών και παικτών, κλωτσιές, γροθιές, ένα απίστευτο χάος, μέσα στο οποίο ορισμένοι παίκτες της Φενέρμπαχτσε υπέστησαν τραυματισμούς, αλλά όχι προτού… ξυλοφορτώσουν τους οπαδούς που κινήθηκαν εναντίον τους.

Ήδη το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε πως διεξάγει έρευνα για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Τραμπζονσπόρ.

Δείτε βίντεο και εικόνες από το ντροπιαστικό συμβάν:

Keywords
Τυχαία Θέματα