Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Σοκ στις κερκίδες του Villa Park χθες το βράδυ, καθώς στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό ένας φίλαθλος της Άστον Βίλα έπαθε ανακοπή στις κερκίδες του γηπέδου.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, με τους πάντες να ψάχνουν διασώστες για τον άτυχο άνδρα, με μια κοπέλα να πηδάει πάνω τα καθίσματα και να φτάνει πρώτη στο σημείο και να δίνει τις πρώτες βοήθειες, πράγμα που τελικώς ήταν πολύ κομβικό καθώς ο φίλαθλος

σώθηκε.

Μετά από όσα συνέβησαν ένας χρήστης με μια του ανάρτηση έγραψε όσα είδε και ζήτησε να βρεθεί η κοπέλα – σωτήρας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, αυτή τελικά βρέθηκε και ονομάζεται Χάιντι Έλιοτ και εργάζεται στην East Midlands Ambulance Service.

Αρκετοί ζήτησαν μάλιστα η ίδια να πάρει δια βίου εισιτήριο τζάμπα, μετά από την ηρωική πράξη της, ενώ συγκίνηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο πατέρας της Έλιοτ είδε τον χαμό που έγινε με την κόρη του και έγραψε «Αυτή ήταν η κόρη μου. Είναι διασώστης στο Λέστερ. Ήμασταν τέσσερις σειρές πάνω από τον φίλαθλο που έπαθε την ανακοπή. Όταν γύρισα το κεφάλι μου την είδα να πηδάει πάνω από τα καθίσματα για να φτάσει στον άνθρωπο».

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Χαμός στη Λάρισα: 25χρονος περιφερόταν ολόγυμνος στο κέντρο (video)

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Πέθανε η δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτζιου

Keywords
Τυχαία Θέματα