Ασύλληπτες εικόνες στη Βαλτιμόρη: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει καρέ καρέ τη σύγκρουση του πλοίου στη γέφυρα

Παγκόσμιο σοκ έχουν προκαλέσει οι εικόνες από τη στιγμή που το φορτηγό πλοίο Dali έπεσε πάνω στην γέφυρα Francis Scott Key στη Βαλτιμόρη με αποτέλεσμα την κατάρρευσή της. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για έως και 20 άτομα – εργάτες – που βρίσκονταν πάνω της και βρέθηκαν στο νερό μετά την πρόσκρουση του πλοίου σε έναν από τους πυλώνες της.

Μέχρι στιγμής,

δύο άνθρωποι έχουν ανασυρθεί ζωντανοί από τα νερά του ποταμού Πατάπσκο μετά την κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key όπως ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της πόλης αυτής του Μέριλαντ στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής της Βαλτιμόρης Τζέιμς Ουάλας, εκτίμησε ότι οι αρχές αναζητούν περισσότερους από επτά ανθρώπους. Ο Ουάλας δήλωσε ότι «το σόναρ μας έχει εντοπίσει την παρουσία οχημάτων βυθισμένων στο νερό», όμως πρόσθεσε ότι δεν μπορεί ακόμη να επιβεβαιώσει τον αριθμό τους.

Shocking footage reveals the start of the incident in Baltimore Harbor where 20 people are now missing. Our hearts are with Baltimore, Maryland. #BreakingNews pic.twitter.com/BNfl9aPhca

— CP KAPADIA

Keywords
Τυχαία Θέματα