Ατελείωτο γλέντι με την επίσκεψη Μητσοτάκη… σε γνωστό ζευγάρι στο Γαλάτσι – «Τι παράσταση δώσατε πάλι;» (video)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστός στην αρχή «πάνω από όλα η επικοινωνία» χθες Δευτέρα (15/01) έδωσε μια πολύ καλά σκηνοθετημένη παράσταση όταν πήγε να επισκεφθεί ένα ζευγάρι στο Γαλάτσι το οποίο μέσω του προγράμματος «Σπίτι μου» απέκτησε την δική του οικία.

Έλα όμως που το συγκεκριμένο ζευγάρι θύμιζε δύο πρόσωπα τα οποία είχαν βρεθεί σε προεκλογική συζήτηση της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομία τον περασμένο Μάιο που έγινε στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας.

Εντελώς τυχαία φυσικά ήταν ακριβώς οι ίδιοι

άνθρωποι οι οποίοι συμμετείχαν στην συζήτηση που έγινε στην Ελευσίνα και που υποδέχθηκαν στο σπίτι τους τον πρωθυπουργό στο πλαίσιο διαφήμισης του προγράμματος, από το οποίο έχουν επωφεληθεί κάτι παραπάνω από 9000 πολίτες, γεγονός που δεν το συνιστά και πολύ πετυχημένο.

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με ένα νεαρό ζευγάρι με δύο παιδιά, που απέκτησαν το δικό τους σπίτι στο Γαλάτσι ωφελούμενοι από το πρόγραμμα “Σπίτι μου”.
(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ελευσίνα, Κυριακή 7 Μαΐου 2023.
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Όπως είναι φυσικό η παράσταση που έδωσε ο πρωθυπουργός με συμπρωταγωνιστές το νεαρό ζευγάρι έφερε τεράστιο κύμα αντιδράσεων με τους χρήστες των social media να δίνουν ρεσιτάλ από τη δική τους μεριά σχολιάζοντας τα καμώματα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets

Μητσοτάκης σήμερα pic.twitter.com/O1i5XiDyaH

— Kontessa Valeraina (@KValeraina) January 15, 2024

Τι παράσταση δώσατε πάλι;
Το ζευγάρι που επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Γαλάτσι, προκειμένου να διαφημίσει το πρόγραμμα «Σπίτι μου», είναι το ίδιο ζευγάρι που είχε παίξει και σε ένα άλλο προεκλογικό έργο, στα ναυπηγεία Ελευσίνας.https://t.co/bmQ5Mma9tF

— nikola (@nikola09564217) January 16, 2024

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στο σπίτι της οικογένειας στο Γαλάτσι ήταν πιο στημένη κι απ’ τη βασιλόπιτα της γιαγιάς για να πέσει το φλουρί στο εγγόνι της.

— Manolis Grigorakis (@mgrigorakis) January 15, 2024

Σπίτι στο Γαλάτσι με 200χ δεν αγοράζεις ούτε 10 τετραγωνικά.

Κατά τα άλλα να είσαι περήφανος Νεοδημοκράτης να μην έχεις να πληρώσεις το ρεύμα αυτό το μήνα και να βλέπεις τέτοια καραγκιοζιλίκια κάθε βδομάδα.

Μην σου τύχει…#ακρίβεια #κυβέρνηση_Μητσοτάκη pic.twitter.com/DUGzbl6vIF

— Antony Petsas (@apetsas) January 15, 2024

Δεκάδες περιστατικά…Κι αυτά είναι μόνο όσα αποδείχθηκε ότι ήταν «στημένα». Φανταστείτε πόσα δεν ξέρουμε ακόμα…

Τι παράσταση δώσατε πάλι; https://t.co/5v63XYGPv9

Eleni.Karanikola (@EleneKaranikola) January 16, 2024

Το ζευγάρι που επισκέφτηκε ο Μητσοτάκης στο Γαλάτσι & απέκτησε σπίτι με το πρόγραμμα Σπίτι μου, έχει ξαναδώσει το παρών σε εκδήλωση υπό τον Μητσοτάκη στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας προεκλογικά.

Λάνθιμε, καλή η Emma Stone αλλά δες και αυτό το ζευγάρι που παίζει διαφορετικούς ρόλους.

— ο μπόμπης ο περού (@moustakioforos) January 15, 2024

Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνίδα αυτοκτόνησε πέφτοντας από την ταράτσα εμπορικού κέντρου στην Κωνσταντινούπολη (Σκληρό video)

Νέος Κόσμος: Ο «Ζαμπόν» είχε μπει στο στόχαστρο του «Ράμπο» – Νέα στοιχεία για την εκτέλεση (video)

Τι πραγματικά συνέβη στις Άνδεις το 1972 και πώς φτάσαμε στον… «κανιβαλισμό» – Όταν ο Κώστας Βαξεβάνης συνάντησε τον Νάντο Παράδο

Βόλος: «Φώναζα “γιατί μου βίασες το παιδί” και με ειρωνευόταν»

Keywords
Τυχαία Θέματα