Μπακογιάννης: Η “θερμή” υποδοχή στην ορκωμοσία Δούκα – «Αλήτη, τσo***νι…» (video)

O Xάρης Δούκας ορκίστηκε σήμερα, Πέμπτη 28/12, νέος δήμαρχος Αθηναίων με την τελετή να γίνεται στην δημοτική αγορά της Κυψέλης και το παρών να δίνει και ο απερχόμενος Κώστας Μπακογιάννης.

Ο πρώην δήμαρχος με την εμφάνισή του σε μια γειτονιά που μάλλον είχε ξεχάσει την ύπαρξη της κατά την διάρκεια της θητείας του έγινε δεκτός με γιουχαΐσματα και συνθήματα αποδοκιμασίας από τους πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο.

Όταν ο Κώστας Μπακογιάννης αποχώρησε από την τελετή του φώναζαν χαρακτηριστικά «Αλήτη τσ****νι Κώστα Μπακογιάννη».

Στο βίντεο

ακούγονται πολίτες να σχολιάζουν «Έτσι, μόνο με μπάτσους θα κυκλοφορείτε» και να προτρέπουν τον απερχόμενο δήμαρχο «να πάει στη γειτονιά του».

Με αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα υποδέχθηκαν τον Κώστα #Μπακογιάννη οι πολίτες https://t.co/sYO0IU1arP pic.twitter.com/2pi9QGuS9b

— Η ΑΥΓΗ (@AvgiOnline) December 28, 2023

Ορκίστηκε δήμαρχος ο Χάρης Δούκας

«Ο Δήμος Αθηναίων ξαναγυρίζει στις γειτονιές», ανέφερε ο Χάρης Δούκας από την αγορά της Κυψέλης.

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, σημείωσε κατά την τελετή της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής, ότι κύριος στόχος είναι η δημιουργία μίας «πράσινης, καθαρής και δημιουργικής πόλης».

«Είμαστε εδώ για να διατρανώσουμε την πίστη μας ότι η ζωή στην Αθήνα μπορεί και πρέπει να αλλάξει. Επιλέξαμε την αγορά της Κυψέλης για τον συμβολισμό ότι ο Δήμος ξαναγυρίζει στις γειτονιές. Εκεί που γράφεται καθημερινά η ιστορία των ανθρώπων», σημείωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Χάρης Δούκας.

Στην τελετή ορκωμοσίας του Χάρη Δούκα έδωσαν το «παρών» ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο πρώην δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης, ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης, Κώστας Ζαχαριάδης, ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ο πρώην δήμαρχος Αθήνας Γιώργος Καμίνης και η Λούκα Κατσέλη.

Δείτε φωτογραφίες από την ορκωμοσία

Keywords
Τυχαία Θέματα