Χαμός στα social media με την «οικογενειακή» συνέντευξη Κοσιώνη – Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ

Συνέντευξη στην κάμερα του ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη έδωσε χθες βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αφού πρώτα προσπάθησε να τρελάνει τους πάντες με αυτά που είπε, μετέπειτα έγινε αντικείμενο συζήτησης στα social media για έναν διαφορετικό λόγο.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες αυτού στάθηκαν στο γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός έδωσε ουσιαστικά συνέντευξη σε ένα εξ αγχιστείας συγγενικό του πρόσωπο χαρακτηρίζοντας την κουβέντα

«οικογενειακή», ενώ παράλληλα έσπευσαν να σχολιάσουν τα όσα είπε, με αρκετούς να κάνουν χιούμορ και άλλους να εκφράζουν την απελπισία τους.

Πάντως αίσθηση προκαλεί η αποστροφή της κοινωνίας προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη το γεγονός ότι ο ΣΚΑΪ χθες δεν είχε τα νούμερα τηλεθέασης που θα επιθυμούσε, αλλά και το ότι παρόλο που είχαμε ένα τόσο… οικογενειακό γεγονός, αυτό δεν τρένταρε ψηλά στο Twitter.

Δείτε τις αντιδράσεις:

Παγκοσμίως, αυτό το θέαμα, η εξ αγχιστείας ανιψιά να παίρνει συνέντευξη από τον θείο πρωθυπουργό είναι μια τρελή φάρσα.
Στην Ελλάδα θεωρείται «δημοσιογραφία». https://t.co/Q4BRqXQ6DY

— Yannis Bogiopoulos (@YBoyio) April 26, 2024

Η διαπλοκή μεταξύ #ΜΜΕ και πολιτικής στην Ελλάδα δεν είναι πια μόνο για λεφτά και εξουσία. Έγινε κυριολεκτικά οικογένεια! Θείος και ανιψιά καμώνονται ότι κάνουν συνέντευξη. Και το πανελλήνιο τους βλέπει απαθές, αφού συνήθισε πια την παρακμή ως κανονικότητα #Μητσοτακης #Κοσιωνη pic.twitter.com/tJVU9lzz4z

— sitarcos (@sitarcos) April 25, 2024

#Τέμπη. …θεωρίες συνομωσίας για τον #Πρωθυπουργό μας!
Την Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας την προσέχει κανείς σήμερα; Τον άκουσε; Για τον #Καραμανλή αμελλητί, μια από τα ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα