Χαμός στον αέρα της Καινούργιου: «Έχεις γίνει η νούμερο ένα κατίνα της τηλεόρασης» (video)

Απίστευτες ατάκες ακούστηκαν νωρίτερα το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», όπου σε ζωντανή σύνδεση με τον Σπύρο Μαρτίκα η κατάσταση ξέφυγε και ειπώθηκαν σκληρά λόγια.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του survivor ήταν στο αέρα ώστε να μιλήσει για την ληστεία που έγινε στο φαρμακείο του. Κάποια στιγμή όμως ο ίδιος ξέφυγε απ’ το θέμα και αναφέρθηκε στη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου, η οποία είχε διαβάσει

μερικά tweets που έλεγαν ότι το σκηνικό ήταν σκηνοθετημένο. Ο ίδιος φάνηκε να της το κρατάει αυτό, αποκαλώντας την κατίνα, κάνοντας το πάνελ να σοκαριστεί απ’ τη συμπεριφορά του.

Πιο αναλυτικά ανέφερε ο ίδιος: «Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Πολυκάρπου που για ακόμα μια φορά θέλει να με εκθέσει ενώ ξέρει την αλήθεια. Και επιβεβαιώνω την αλήθεια με το δεύτερο βίντεο που έστειλα. Η κυρία Πολυκάρπου έχει εμμονή να θέλει να με εκθέτει. Κάνεις τη δουλειά σου για να με εκθέτεις. Έχει έρθει αντιμέτωπη και η αδερφή μου μαζί σου. Έχεις γίνει η νούμερο ένα κατίνα της τηλεόρασης».

Keywords
Τυχαία Θέματα