Χρυσαυγίτες έπαιρναν απαλλαγή από το στρατό με χαρτί ψυχιάτρου

Μπορεί τα μέλη της Χρυσής Αυγής να πουλάν πατριωτισμό φορώντας στρατιωτικά παντελόνια και άρβυλα και δείχνοντας τα φουσκωμένα τους μπράτσα, η αλήθεια όμως είναι διαφορετική. Σύμφωνα με το Βηματοδότη, χρυσαυγίτες φέρονται να απαλλάχθηκαν από το στρατό με Ι-5, με χαρτί ψυχιάτρου και ιατρικές γνωματεύσεις.

Πρόκειται για μέλη της Χρυσής Αυγής, στο Πέραμα, τη Χαλκίδα

και την Κόρινθο, κυρίως όσους συμμετείχαν στα τάγματα εφόδου. Ορισμένοι κατάφεραν με χαρτί ψυχιάτρου να βγουν… ψυχασθενείς ή ότι πάσχουν από κατάθλιψη, ενώ άλλοι βγήκαν Ι-5, πάλι με ιατρικές γνωματεύσεις.

Η ανακάλυψη αυτή έγινε κατόπιν έρευνας που πραγματοποίησε το ΓΕΕΘΑ, το οποίο τώρα καλεί όλους αυτούς που είναι ανυπότακτοι και φυγόστρατοι να περάσουν και πάλι από ιατρικές εξετάσεις.

Σε περίπτωση μάλιστα που διαπιστωθεί ότι είπαν ψέματα, τότε όχι μόνο θα στρατευθούν πάραυτα αλλά θα ασκηθεί και ποινική δίωξη εναντίον τους, όπως θα ασκηθεί ποινική δίωξη και εναντίον όσων χορήγησαν τέτοια ιατρικά πιστοποιητικά-μαϊμού.

Σύμφωνα πάντα με το Βηματοδότη, υπάρχουν ακόμη και περιπτώσεις όπου και χορηγήθηκαν πιστοποιητικά για ψυχικές διαταραχές ώστε να πάρουν αναβολή ή ακόμη και απαλλαγή από το στρατό υπογεγραμμένα από έναν γιατρό ο οποίος διαπίστωσε την ίδια πάθηση. Το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωσταράκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα