Έρευνα σε παιδικά γλυκά

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με το διατροφικό σκάνδαλο, που έχει ξεσπάσει σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών μπαίνουν αυτή τη φορά και τα παιδικά γλυκά. Σύμφωνα με πληροφορίες η ζελατίνη που προέρχεται από το δέρμα και τα κόκκαλα των ζώων και συναντάται σε ορισμένα γλυκά όπως το ζελέ, οι καραμέλες και μερικά γιαούρτια θα εξεταστεί για δείγματα αλόγου.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε η Food Standards Agency.

Η έρευνα θα επεκταθεί σε συνολικά 514 προϊόντα, όπως ανακοίνωσε η Food Standards Agency χθες.

Διαβάστε σχετικά

Ομολογία της TESCO: «Ο κιμάς μας είναι από κρέας αλόγου»

Keywords
Τυχαία Θέματα