Δημοσκόπηση GPO: Αυξάνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ

Αποκαλυπτική είναι η νέα δημοσκόπηση  της εταιρείας GPO για τις ευρωεκλογές. Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται να αγγίζει το 33%, το ποσοστό δηλαδή που είχε πιάσει στις προηγούμενες Ευρωεκλογές, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε το 16% αφήνωντας το ΠΑΣΟΚ

στη «γειτονιά» του 13,5%, προβάδισμα που μοιάζει να είναι καθαρό για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την ίδια στιγμή τα νέα δεν είναι καλά στο εσωτερικό για την κυβέρνηση, καθώς σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, η ΝΔ δέχτηκε πλήγμα πολιτικά από το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια αλλά και εξαιτίας της εξελισσόμενης υπόθεσης του δυστύχημα στα Τέμπη. 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την έρευνα που έγινε για την εφημερίδα «Παραπολιτικά» το κυβερνών κόμμα προηγείται στην «κούρσα» των ευρωεκλογών με ποσοστό 33,6%. Ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ με 16,3%, ΠΑΣΟΚ με 13,5%, Ελληνική Λύση με 9,1%, ΚΚΕ με 8,8%, Νίκη με 3,4%, Πλεύση Ελευθερίας με 3,1%, Νέα Αριστερά με 2,7%, Σπαρτιάτες με 2,4%, Δημοκράτες με 2,2%, ΜέΡΑ25 με 2,1%, και Άλλο με 2,8%.

Μπροστά ο Αυτιάς στη ΝΔ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι απαντήσεις των πολιτών σε ό,τι αφορά στους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ. Στο ερώτημα «ποιον από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ είναι πιο πιθανό να ψηφίσετε» ο Γιώργος Αυτιάς προηγείται με 40% και ακολουθούν (στην πρώτη «ενδεκάδα») η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο Πύρρος Δήμας, ο Φρέντι Μπελέρης, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Θανάσης Εξαδάχτυλος, η Βούλα Πατουλίδου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξέφραγο αμπέλι οι εγκαταστάσεις του ΗΣΑΠ: Γύρισαν ταινία ερωτικού περιεχομένου σε σταθμό του Ηλεκτρικού!23 λόγους για τους οποίους θα κινηθεί δικαστικά για τον θάνατο του πατέρα του ο Γ. Καλλιάνος«Ποτέ δεν πήρα φακελάκι με 500 ευρώ» υποστηρίζει ο γιατρός του πατέρα του Γιάννη ΚαλλιάνουΣοκ στη Νάουσα: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή ενώ έκαναν ιππασία (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα