Δωρεάν καφές με… ρεφενέ για την τρόικα!

Κι όμως, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και οι λοιποί αναξιοπαθούντες δεν είναι οι μόνοι που λόγω κρίσης βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Το ίδιο διατείνονται ότι κάνουν και μερικοί… υπουργοί!

Σύμφωνα με τη στήλη «Παραπολιτικά» του «Έθνους», ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, μιλώντας πρόσφατα σε συνεργάτες του, σχολίαζε πως το υπουργείο Οικονομικών έχει δώσει εντολή να… μηδενιστούν τα έξοδα ακόμη και για τους καφέδες, με εξαίρεση εκείνους που πίνουν τα στελέχη της τρόικας στις επαφές τους με τους Έλληνες υπουργούς!

Οι συνεργάτες του υφυπουργού Ανάπτυξης, σύμφωνα με την

ίδια πηγή, τον άκουσαν έκπληκτοι να τους εκμυστηρεύεται το εξής απίθανο περιστατικό: «Προχθές που είχαμε με τον (υπουργό Ανάπτυξης) Κωστή Χατζηδάκη συνάντηση με κορυφαία στελέχη του ΟΟΣΑ, βάλαμε ρεφενέ εγώ και ο Κωστής από 30 ευρώ για τους καφέδες και τα βουτήματα!».

Επιπλέον, ο υφυπουργός Ανάπτυξης αποκάλυψε πως το Δημόσιο δεν μπορεί πλέον να πληρώνει δικηγορικά γραφεία για να βοηθούν στη σύνταξη νόμων και προεδρικών διαταγμάτων. «Τον τελευταίο νόμο καθίσαμε και τον γράφαμε νύχτα – μέρα, εγώ και δύο συνεργάτες μου. Δεν σηκώναμε κεφάλι από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή εγώ, η Λέτα και ο Σπύρος. Γράφαμε και τρώγαμε πίτσα και κόκα-κόλα πάνω από τον υπολογιστή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα