Δυσάρεστα νέα από Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρή η 17χρονη μαθήτρια που υπέστη αλλεργικό σοκ

Μη αναστρέψιμη κρίθηκε η κατάσταση για το άτυχο κοριτσάκι που υπέστη αλλεργικό σοκ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, η 17χρονη είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Όπως αναφέρει το neakriti, η 17χρονη δεν ανταποκρίθηκε στα τεστ των γιατρών προκειμένου να διαγνώσουν το επίπεδο της εγκεφαλικής λειτουργίας της. Πλέον φαίνεται ότι η 17χρονη είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Η

17χρονη μαθήτρια που νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου υπέστη πριν από λίγες ημέρες αλλεργικό σοκ ενώ βρισκόταν σε ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα.

Όλες αυτές τις ημέρες οι γονείς, οι γιατροί και όσοι έζησαν από κοντά την περιπέτεια της μαθήτριας, περίμεναν να συμβεί ένα θαύμα, ωστόσο όπως έδειξαν τα τεστ, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη ήταν αλλεργική στα γαλακτοκομικά με αποτέλεσμα στις 9-10 Δεκεμβρίου να υποστεί σοκ μόλις δοκίμασε βούτυρο.

Η ίδια αντιλήφθηκε το πρόβλημα έσπευσε στο δωμάτιο έκανε ένεση αδρεναλίνης στον εαυτό της ενώ πρόλαβε να μιλήσει και στη μητέρα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα