Εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, που βρίσκεται επί της οδού Γενναδίου 3.

Ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε στο γραφείο του υπουργού και έβγαλε δύο υπαλλήλους. Στη συνέχεια έριξαν εύφλεκτο υγρό στο ισόγειο του κτιρίου όπου βρίσκονται τα γραφεία του υπουργού και έβαλαν φωτιά.

Ευτυχώς η φωτιά δεν έλαβε μεγάλες διαστάσεις. Αμέσως μετά την επίθεση η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο κέντρο της Αθήνας και προσήγαγε

10 άτομα.

Μ. Βαρβιτσιώτης: Άνανδρη επίθεση με πολιτικά χαρακτηριστικά

Από την πλευρά του ο κ. Βαρβιτσιώτης έκανε λόγο για άνανδρη και τρομοκρατική επίθεση, η οποία όπως είπε εμπεριέχει ξεκάθαρα πολιτικά χαρακτηριστικά.

Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες, από όπου και αν προέρχονται, πρόσθεσε σημειώνοντας παράλληλα πως θέτουν σε κίνδυνο τη Δημοκρατία και τους πολίτες.

«Σε ό,τι αφορά εμένα, δε με πτοούν. Με δυναμώνουν, ώστε να συνεχίσω να υπηρετώ τη Δημοκρατία, τους πολίτες και την πατρίδα μου», κατέληξε.

ΝΔ: Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης θα πέσει στο κενό

Ανακοίνωση όμως εξέδωσε και η ΝΔ, η οποία αναφέρει:

«Καταδικάζουμε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την αποψινή εμπρηστική επίθεση από κουκουλοφόρους στο πολιτικό γραφείο του υπουργού και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης θα πέσει στο κενό», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σ. Κεδίκογλου: Οι θιασώτες της βίας έχουν απέναντί τους την κοινωνία

Οι θιασώτες του τρόμου και της βίας έχουν εναντίον τους το σύνολο της κοινωνίας μας, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

«Καταδικάζουμε σφοδρότατα τη βίαιη εισβολή κουκουλοφόρων και τον εμπρησμό του γραφείου του υπουργού», σημείωσε και πρόσθεσε πως η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται και δεν τρομοκρατείται.

ΣΥΡΙΖΑ: Απόλυτα καταδικαστέα πράξη

Από την πλευρά του, σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η εμπρηστική επίθεση εναντίον του πολιτικού γραφείου του κ. Βαρβιτσιώτη είναι μια απόλυτα καταδικαστέα πράξη, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τέτοιου είδους ενέργειες αντικειμενικά, προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση, συμβάλουν στην ενδυνάμωση του φαύλου κύκλου της βίας, του αυταρχισμού και της καταστολής.

Καταδικάζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Με ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουν την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας, «όπως καταδικάζουν και κάθε μορφή βίας».

Καταδίκη και από τη ΔΗΜΑΡ

Την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τις βιαιότητες εις βάρος των συνεργατών του καταδικάζει, με ανακοίνωσή της, η ΔΗΜΑΡ σημειώνοντας πως «τέτοιου είδους επιθέσεις το μόνο που πετυχαίνουν είναι να πυροδοτούν εντάσεις και να τροφοδοτούν τον κύκλο της βίας».

ΚΚΕ: Αυτές οι ενέργειες δημιουργούν σοβαρά ερωτηματικά

Επίσης το ΚΚΕ καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση εναντίον του πολιτικού γραφείου του M. Βαρβιτσιώτη, σημειώνοντας πως αυτές οι ενέργειες δημιουργούν σοβαρά ερωτηματικά για τους σκοπούς και τους στόχους που υπηρετούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα