Έδωσε… ρέστα πάλι ο Μπέος: «Πού το το είχε αυτό κρυμμένο ο Θεός τόσα χρόνια;»

Ποιος φταίει για το γεγονός ότι ο Βόλος πνίγηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα από μία κακοκαιρία; Μεγάλη κουβέντα, και πιθανότατα μεγάλη και η λίστα των υπευθώνων. Σε αυτην όμως καλύτερα να μην… τολμήσει κανείς να βάλει τον δήμαρχο της πόλης, γιατί δεν του αρέσει.

Ο Αχιλλέας Μπέος βγήκε περίλυπος στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ για να περιγράψει τη δραματική κατάσταση που

επικρατεί στον Βόλο, και όταν τον καλημέρισε ο παρουσιαστής απάντησε: “Τι καλημέρα ρε παιδιά, μας δουλεύετε;”

Και συνέχισε: “Κινδύνευσαν ζωές. Ο κόσμος κινδυνεύει. Προέχει η ανθρώπινη ζωή”. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι και ο ίδιος παρέμεινε εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητό του, “παραλίγο να με παρασύρει το ρέμα, ήρθε φορτωτής και με πήρε”

“Το 80% της πόλης παραμένει χωρίς ρεύμα. Το νερό δημιουργεί πρόβλημα. Οι αγωγοί έφυγαν. Ο κόσμος δεν μπορεί να δουλέψει”, ανέφερε ακόμα, ενώ σχολίασε χαρακτηριστικά: “Μιλάμε για εκατομμύρια νερό και λάσπη. Πού το το είχε αυτό κρυμμένο ο Θεός τόσα χρόνια;”.

Όταν όμως η κουβέντα έφτασε στις ευθύνες του δήμου, εκεί ο Αχιλλέας Μπέος εξεμάνη: “Κάποιος φταίει ρε παιδιά, δε μ’ αφήνετε κι εσείς οι δημοσιογράφοι; Μιλάμε για καταστροφή του Νώε. Λίμνη εγινε ο Βόλος όλος. Αν θέλετε εσείς να βρείτε κάποιον που φταίει, πείτε ότι φταίει ο Μπέος”.

Keywords
Τυχαία Θέματα