Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σήμερα σε ισχύ στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν τεθεί σε ισχύ γύρω από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και την πλατεία Κάνιγγος θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας,

Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και κάθετες σε αυτές.

Κλειστοί θα παραμείνουν από τις 12 το μεσημέρι οι σταθμοί του μετρό του Συντάγματος, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηποι, Μοναστηράκι και Ακρόπολη, ενώ από τις 14:00 και μετά θα κλείσουν και οι σταθμοί Πανόρμου, Κατεχάκη και Εθνική Αμυνα.

Σε ότι αφορά τα δρομολόγια των λεωφορείων, ο ΟΑΣΑ θα έχει μόνο για σήμερα έκτακτη γραμμή, η οποία θα συνδέει το σταθμό Λαρίσης με τον Κεραμεικό με λεωφορείο.

Η γραμμή θα έχει αφετηρία στο Σταθμό Λαρίσης στην αφετηρία των Α15, Β15 & Ε15 και θα είναι κυκλική ως προς το Σταθμό Κεραμεικού χωρίς να πραγματοποιεί στάσεις παρά μόνο στη στάση «Παλαιά Αγορά» επί της οδού Πειραιώς, μεταξύ Ερμού και Βουτάδων για επιβίβαση και αποβίβαση.


Keywords
Τυχαία Θέματα