Έρευνα Prorata: Οι πολίτες αναγνωρίζουν τη μαχητικότητα των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία PRORATA, αποτυπώνει τη θετική άποψη της πλειονότητας των Ελλήνων (61%) για την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και ένα ισχυρό ρεύμα ευρωσκεπτικισμού (37%) που αντιμετωπίζει αρνητικά την Ενωμένη Ευρώπη.

Από τα ευρήματα της έρευνας, αποδεικνύεται πως οι πολίτες αναγνωρίζουν την μαχητικότητα των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Οι 2 από τους 3 ευρωβουλευτές στο top3 της θετικής αξιολόγησης είναι από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

⁩ «Μεγάλη η

αποδοχή των Ευρωβουλευτών του ⁦ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τους πολίτες που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με βάση σχετική έρευνα της PRORATA», σημειώνει ο Δημήτρης Παπαδημούλης, που προσθέτει: «Ευχαριστούμε και δυναμώνουμε τον συλλογικό μας αγώνα! Για την Νίκη μας στις εκλογές της 21ης Μαΐου! Για την Νίκη στις Ευρωεκλογές του 2024!».

Μεγάλη η αποδοχή των Ευρωβουλευτών του ⁦@syriza_gr⁩ από τους πολίτες που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με βάση σχετική έρευνα της PRORATA. Ευχαριστούμε και δυναμώνουμε τον συλλογικό μας αγώνα! Για την Νίκη μας στις εκλογές της 21ης Μαΐου! Για την Νίκη στις Ευρωεκλογές του 2024! pic.twitter.com/ON9TYgkZmY

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) May 7, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα