«Έσπασαν» τα τηλέφωνα: Μηνύματα από το 112 σε Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη, Εύβοια, Πιερία, Φθιώτιδα

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές σε όλη τη χώρα λόγω της επέλασης της σφοδρής κακοκαιρίας Daniel που έχει ήδη προκαλέσει έντονα καιρικά φαινόμενα που θα ενταθούν τις επόμενες ώρες.

Μήνυμα του 112 εστάλη σε κατοίκους σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα για την κακοκαιρία που είναι σε εξέλιξη, καλώντας τους να περιορίσουν δραστικά τις μετακινήσεις τους. Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Το φαινόμενο της κακοκαιρίας είναι σε εξέλιξη σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα. Περιορίστε δραστικά τις μετακινήσεις σας. Διευκολύνετε το έργο των αρχών».

Μήνυμα

από το 112 έλαβαν εξάλλου μετά τις 9.30 το πρωί κάτοικοι της Θεσσαλονίκης. Το μήνυμα συστήνει επίσης στους πολίτες να περιορίσουν δραστικά τις μετακινήσεις τους, διευκολύνοντας το έργο των Αρχών.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Χαλκιδικής), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά (κυρίως στους νομούς Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Βοιωτίας), την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, μέχρι το απόγευμα στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, κατά περιόδους στην Αττική και τη δυτική Κρήτη και από τις προμεσημβρινές ώρες στα νησιά του βόρειου Αιγαίου και τις δυτικές Κυκλάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα