Έξαλλος με το ομοφοβικό σχόλιο Χιώτη ο Λιάγκας – Ο Μπέος βγήκε σήμερα στην εκπομπή του; (video)

Ο διευθυντής του ΣΚΑΪ 100,3 Βασίλης Χιώτης, στη χθεσινή εκπομπή (11/10), «Μια του Νότη, δυο του Χιώτη», έκανε ένα ομοφοβικό σχόλιο κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με αφορμή ότι ο δεύτερος θα παρουσιαστεί στην Καλαμάτα για τη στρατιωτική του θητεία, με τον Χιώτη να σχολιάζει ότι εκεί «βγάζουν καλά σύκα», με τον συμπαρουσιαστή της εκπομπής Νότη Παπαδόπουλο να του ζητά να μαζευτεί.

Σιχαμερό

σεξιστικό “αστειάκι” από τον Χιώτη, διευθυντή του ΣΚΑΪ 100,3 για τον #Κασσελακη.
«Βγάζουν καλά σύκα στην Καλαμάτα» λέει χαζογελώντας, τη στιγμή που συζητούν αν ο #Κασσελακης θα πάει στρατό στην Καλαμάτα.
Ακόμα και ο συμπαραγωγός του, Νότης Παπαδόπουλος του λέει… pic.twitter.com/Ngxp4W2PHC

— Chris Avramidis (@chris_avramidis) October 11, 2023

Στη συνέχεια ο Βασίλης Χιώτης μετά τις έντονες αντιδράσεις επανήλθε μέσω του twitter και μίλησε για «φάουλ», χωρίς να βρει ούτε μια συγγνώμη για τα αίσχη που είπε.

Επειδή βλέπω οτι μου επιτίθενται ορισμένοι για ένα σχόλιο που έκανα και που ομολογώ οτι ήταν απερίσκεπτο, αποσαφηνίζω:
Τιμώ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και καμιά πρόθεση δεν είχα τον προσβάλλω. Σιχαίνομαι κάθε ομοφοβικό σχόλιο κι όσους τα κάνουν. Έκανα φάουλ…

— Chiotis Vasilis (@ChiotisVasilis) October 11, 2023

Το πρωί της Πέμπτης ήταν η σειρά του Γιώργου Λιάγκα να ασχοληθεί με το θέμα, τονίζοντας ότι είναι «Απαράδεκτο, ακραία ομοφοβικό. Εγώ είχα να το ακούσω πάρα πολλά χρόνια και νόμιζα ότι είχε εκλείψει από το στόμα μας και από το μυαλό μας. Είναι και κακό αισθητικά χιούμορ να λες έναν άνθρωπο συκιά.

Λες έκανα φάουλ και ότι σιχαίνομαι τους ομοφοβικούς. Στο φάουλ λες και ένα μεγάλο συγγνώμη. Η συγγνώμη πού είναι; Το ένα βήμα είναι ότι καταλαβαίνω ότι έκανα λάθος, το άλλο βήμα της συγγνώμης πού είναι ακριβώς;

Αν το έκανα εγώ, σήμερα τι θα γινόταν στην Ελλάδα; Θα μπορούσα να έρθω εδώ στο κανάλι;».

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας παρά το σωστό σχόλιο του κατά της ομοφοβίας δεν γίνεται να προσπαθεί να πείσει πως έπεσε από τα σύννεφα όταν μέρα παρά μέρα είναι καλεσμένος στην εκπομπή του ο Αχιλλέας Μπέος, κάνοντας κάθε φορά το δικό του ρεσιτάλ και ξεστομίζοντας ανενόχλητος αίσχη με «νταηλίκια» και βρίζοντας όσους διαφωνούν.

Διαβάστε περισσότερα: Λιάγκας: Επικό «άκυρο» από γνωστό δικηγόρο για να εμφανιστεί στο Πρωϊνό – Η απάντησή του (εικόνα)

Keywords
Τυχαία Θέματα