Εξελίξεις για τον θάνατο του χάσκι: Θα γίνει εκταφή για να εξεταστεί εκ νέου – Κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής στην Αράχωβα

Σας σίφουνας τρέχουν οι εξελίξεις σχετικά με τη βάναυση δολοφονία του χάσκι στην Αράχωβα πριν από μερικές ημέρες, όπου άγνωστοι βίασαν με αιχμηρό αντικείμενο το άτυχο σκυλί και το άφησαν να πεθάνει.

Αφού έχουν περάσει κάμποσες μέρες και οι έρευνες συνεχίζονται, η εκπομπή LiveNews πριν από λίγη ώρα ανέφερε ότι κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής που ασχολείται με τις ανθρωποκτονίες έχει

μεταβεί ήδη στην Αράχωβα για να ερευνήσει την υπόθεση.

Μάλιστα αυτό που προκαλεί περισσότερο φρίκη είναι το γεγονός ότι θα προχωρήσουν σε εκταφή του σκυλιού, ώστε αυτό να μεταφερθεί στο πανεπιστήμιο Αθηνών για να εξεταστεί εκ νέου.

Αράχωβα: Nέες εξελίξεις για τον Όλιβερ – Ο αυτόπτης μάρτυρας «κλειδί» και το προφίλ των δύο υπόπτων

Η υπόθεση με τα βασανιστήρια του Oliver έχει προκαλέσει τεράστια οργή και ολοένα και περισσότερες φωνές που ζητούν να βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες όσο το δυνατόν συντομότερα.

Σύμφωνα με την αστυνομία μεγάλο πρόβλημα δημιουργεί το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί κάποιο υλικό από κάμερες ασφαλείας που να έχει καταγράψει τις κινήσεις του.

Την ίδια στιγμή οι έρευνες για τον εντοπισμό του περιλαίμιου του «Όλιβερ», που θα μπορούσε να έχει αποτυπώματα ή γενετικό υλικό του δράστη δεν έχουν αποφέρει κάποιο αποτέλεσμα.

Πληροφορίες κάνουν λόγο και για την ύπαρξη ενός αυτόπτη μάρτυρα, που φέρεται να είδε τον δράστη αλλά διστάζει  και φοβάται  να δώσει επίσημη κατάθεση.

Ενώ δεν έγινε ούτε η συνάντηση με τον δικηγόρο του ιδιοκτήτη του χάσκι, ο οποίος θα επιχειρούσε να τον πείσει να καταθέσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι οποίες μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται από την αστυνομία, στο στόχαστρο των ερευνών έχουν μπει δυο άτομα, με τον έναν να φαίνεται να διατηρεί και τουριστικό κατάλυμα στην περιοχή και έχει παρελθόν σε κακοποιήσεις ζώων.

Κάτοικοι της Αράχωβας πάντως λένε πως η αρπαγή του σκύλου από τον κακοποιητή του, έγινε κοντά σε χώρο εστίασης, στον οποίο υπήρχαν κάμερες κλειστού κυκλώματος.

Όπως καταγγέλλουν φιλόζωοι, κανείς από την αστυνομία δεν ενδιαφέρθηκε να συλλέξει βιντεοληπτικό υλικό από το εκεί, ενώ ο ιδιοκτήτης του, που αφαίρεσε τις κάμερες μερικές ημέρες αργότερα, φέρεται να υποστήριξε πως αυτές, «δεν κατέγραφαν τίποτα και τις διατηρούσε στο σημείο για λόγους αποτροπής επίδοξων εισβολέων».
Keywords
Τυχαία Θέματα