Φρίκη στις ΗΠΑ: Mητέρα δολοφόνησε την κόρη της και την πέταξε στα σκουπίδια 5 μέρες μετά (Video)

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η φριχτή υπόθεση παιδοκτονίας στο Φοίνιξ των ΗΠΑ, όταν μια μητέρα φέρεται να δολοφόνησε την κόρη της και να πέταξε το πτώμα της σε κάδο απορριμμάτων. Το άτυχο κοριτσάκι ηλικίας μεταξύ πέντε ως επτά ετών είχε κακοποιηθεί βάναυσα πριν δολοφονηθεί.

Η μητέρα συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία, αφού η μικρή της κόρη βρέθηκε δολοφονημένη σε έναν σκουπιδοτενεκέ πίσω από μια επιχείρηση

στο Φοίνιξ την παραμονή των Χριστουγέννων. Η ύποπτη ταυτοποιήθηκε ως η 38χρονη Σοφία Σίμονς.

Τι είπε μάρτυραςΈνας μάρτυρας, ο οποίος ζει στη Νέα Υόρκη, δέχτηκε τηλεφώνημα από τη Σίμονς την ημέρα των Χριστουγέννων και ισχυρίστηκε ότι η μητέρα είχε ομολογήσει ότι «χτύπησε το παιδί της και το παρατράβηξε», σύμφωνα με το ABC 15. Το πτώμα του παιδιού βρέθηκε την Κυριακή γύρω στις 8 το βράδυ μέσα σε ένα κάδο απορριμμάτων.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σώμα του κοριτσιού πολλαπλά τραύματα στα πόδια, τα χέρια και τον κορμό. Ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι οι πληγές ήταν σε πολλαπλά στάδια επούλωσης και το κορίτσι είχε σημάδια από προηγούμενες επιθέσεις, ανέφερε το ABC 15.

Η Σίμονς φέρεται να χτύπησε το παιδί, έφυγε και όταν επέστρεψε, το κορίτσι δεν ανέπνεε.

Επίσης, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, η γυναίκα φέρεται να έμεινε με το πτώμα της κόρης της για πέντε ημέρες, πριν το μεταφέρει στον κάδο απορριμμάτων. Η 38χρονη έχει ήδη φυλακιστεί για φόνο πρώτου βαθμού, κακοποίηση παιδιού και παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα