Γιώργος Πιλίδης: H πρώτη του αντίδραση μετά τον διετή αποκλεισμό

Όπως έγινε γνωστό, η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης έλαβε απόφαση για διετή αποκλεισμό του Γιώργου Πιλίδη από κάθε δραστηριότητα. Η βαριά τιμωρία ήρθε μετά από συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας από την οποία εκτός του Πιλίδη επιβλήθηκαν ποινές και σε άλλους αθλητές.

Ο Πιλίδης και ο Μανουλίδης παραπέμφθηκαν και στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, ενώ σε περίπτωση υποτροπής θα αποβληθούν δια παντός από το άθλημα. Εκτός του Πιλίδη βαριά τιμωρία περίμενε τον Μανουλίδη, επίσης για δύο χρόνια, αλλά και τους Τσεκιρίδη (1,5 χρόνο), Μπινεμπάουμ (1 χρόνο).

Ο Πιλίδης και οι άλλοι αθλητές

βρίσκονται σε διαμάχη με την Ομοσπονδία εδώ και καιρό, γιατί είχαν αποφασίσει να διακόψουν αγώνες στις Σέρρες, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για μια σειρά από αποφάσεις της Ομοσπονδίας.

Το πρώτο μήνυμα του αθλητή μετά την απόφαση 

Ο Έλληνας αθλητής θέλησε μέσω ανάρτησής του στα instastories να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς ακολούθους του για τα μηνύματα στήριξης που λαμβάνει, μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης.

«Απλά σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη, δεν έχω λόγια» έγραψε ο Γιώργος Πιλίδης.

Δικηγόρος Πιλίδη: «Τιμωρήθηκε γιατί είπε την αλήθεια»

Η δικηγόρος του Γιώργου Πιλίδη, Ειρήνη Μαρούπα, μιλώντας στο Mega για την απόφαση της Ομοσπονδίας Πάλης είπε, μεταξύ άλλων πως «πρέπει να ακούσετε την αλήθεια. Ο λόγος της τιμωρίας του Γιωρίκα ήταν ότι είπε την αλήθεια για όσα συμβαίνουν στον χώρο της πάλης και χωρίς να επεκταθεί ακόμα στα σεξουαλικά σκάνδαλα».

«Μετά τις αποκαλύψεις του Γιωρίκα, βγαίνοντας από το Survivor για τις απειλές στην προολυμπιακή του προετοιμασία, ξεκίνησε ένα τσουνάμι αποκαλύψεων για σεξουαλικά σκάνδαλα στον χώρο της πάλης… Αγοράκια, παλιστές σπρώχνονται στη μαστροπεία. Μετά από αποκαλύψεις για τέτοια σκάνδαλα, ξεκίνησε μία έρευνα η οποία ξαφνικά εξαφανίστηκε. Εγώ ως δικηγόρος του κοριτσιού και του αγοριού που κατήγγειλαν την μαστροπεία, ενδιαφέρομαι και ζητάω από την ολυμπιακή επιτροπή να μου πει τι γίνεται με τις καταθέσεις για αυτή την υπόθεση. Απάντηση δεν υπάρχει πουθενά», σημείωσε.

«Παραπέμφθηκαν 80 αθλητές για να δικαστούν και πάνω από 60 ήταν αυτοί που καταδικάστηκαν. Ο κ. Λεωνάκης, τον οποίο πρώτη φορά είδαν οι αθλητές στο Κιλκίς και τους ήταν άγνωστος ποιος είναι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, διότι δεν διοικεί αυτός την Ομοσπονδία. Και ο ίδιος μαζί με τον κ. Μπατσακίδη είπε, παραδέχθηκε ότι την Ομοσπονδία την διοικεί ο κ. Θάνος, τίποτα από αυτά δεν συνέβη… Ο Γιωρίκας Πιλίδης είναι ένα πολύ αγνό παιδί, ακέραιος χαρακτήρας και είναι ντροπή τους που τον καταστρέφουν σκόπιμα, για να μην αποκαλυφθούν τις βρωμιές τους. Η Ομοσπονδία έχει “συγχωρήσει” ντοπαρίσματα, συγκαλύπτει σεξουαλικά σκάνδαλα, το λέει ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας για τα σκάνδαλα που καλύπτει ο πρόεδρος κ. Θάνος με ποικίλες παρανομίες. Υπήρχε μέλος του Δ.Σ με την σύζυγό του που απειλούσε τον Γιωρίκα, ότι θα τον καταστρέψουν και ότι θα τον αφήσουν εκτός πάλης από το πρωί εκείνης της ημέρας στο Κιλκίς και η γυναίκα του τον χαστούκισε. Έτσι έφτασε στο σημείο ο Πιλίδης να πει τις δύο βρισιές που έδειξε το βίντεο. Κατηγορούν τον Πιλίδη ότι συνέβαλε στα επεισόδια. Γιατί δεν λένε ότι ο Γκαρντάνοφ έριξε την μπουνιά στον Ιακωβίδη και από εκεί ξεκίνησαν τα επεισόδια και ο Πιλίδης ήταν έξω από τον χώρο;», είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα