Η εκτίμηση του Μπέου για την κακοκαιρία Elias τον πρόδωσε για μια ακόμη φορά: «Είναι χειρότερο από τον Daniel»

Στο μάτι του κυκλώνα έχει μπει ο Βόλος για δεύτερη φορά μέσα σε 20 μέρες, με την κακοκαιρία Elias να χτυπά αλύπητα την πόλη εδώ και ώρες.

Η βροχόπτωση είναι τόσο σφοδρή που οι δρόμοι στο κέντρο του Βόλου έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ έχουν εγκλωβιστεί πολίτες που δεν μπόρεσαν να διασχίσουν τους δρόμους.

Σε ένα δραματικό του μήνυμα μέσα από το αυτοκίνητο, εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας Elias, απηύθυνε έκκληση στους Βολιώτες. Kαι όλα αυτά μια μέρα πριν ξεσπάσει η κακοκαιρία, όπου ανέφερε ότι ο Βόλος

θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στην επερχόμενη κακοκαιρία Ελίας. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει ότι αρχίζει  ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πόλη.

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr, ο Αχιλλέας Μπέος είπε το εξής στο μήνυμά του: «Αυτή η καταρρακτώδης βροχή είναι μεγαλύτερη από τις 6 Σεπτεμβρίου. Κόπηκε ο δρόμος στη μέση, στην Παιδόπολη της Αγριάς. Πλημμύρες παντού. Αν συνεχίσει έτσι, θα σπάσει ο Κραυσίδωνας σε λίγα λεπτά. Σας παρακαλώ, σας εκλιπαρώ, αν μένετε σε ισόγεια και σε πρώτους ορόφους, ανεβείτε σε ψηλότερους ορόφους. Αν χρειαστείτε βοήθεια, καλέστε στα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι οργή είναι αυτή από τη φύση. Προστατεύσετε τους εαυτούς σας. Η βροχή θα συνεχιστεί όλη νύχτα. Μείνετε ψηλά. Μην κυκλοφορείτε».

Keywords
Τυχαία Θέματα