ΗΠΑ: Αεροπορική εταιρεία μπερδεύει συνέχεια μια 101χρονη γυναίκα με… μωρό

Αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να περνάει ως μωρό, μια 101χρονη γυναίκα, εξαιτίας ενός λάθους στο σύστημα κρατήσεων.

Το πρόβλημα προκύπτει επειδή τα συστήματα της American Airlines όπως φαίνεται δεν μπορούν να υπολογίσουν ότι η Πατρίσια, που δεν επιθυμούσε να μοιραστεί το επώνυμό της, έχει γεννηθεί το 1922 και όχι το 2022.

Το BBC ήταν παρών στο πιο πρόσφατο μπέρδεμα, που έκανε την ίδια και το πλήρωμα του αεροπλάνου να ξεσπάσουν σε γέλια. «Ήταν

αστείο που νόμιζαν ότι ήμουν ένα μικρό παιδάκι και είμαι μία γριά», είπε η αιωνόβια γυναίκα.

Το βρετανικό δίκτυο έγινε μάρτυρας του κολλήματος, όταν η Πατρίσια ταξίδευε από το Σικάγο προς Μίσιγκαν, μία πτήση στην οποία επέβαινε και δημοσιογράφος του BBC, ενώ η 101χρονη ταξίδευε με την κόρη της, Κρις.

«Η κόρη μου έκανε την κράτηση για το εισιτήριο online και ο υπολογιστής στο αεροδρόμιο έβγαζε χρονολογία γέννησης το 2022 και όχι το 1922», είπε και εξήγησε ότι το ίδιο πράγμα είχε συμβεί και πριν από έναν χρόνο, όταν «και πάλι η εταιρεία περίμενε ένα παιδί και όχι εμένα».

Η 101χρονη Πατρίσια / BBC

Η θέση της Πατρίσια εντωμεταξύ ήταν κλεισμένη με εισιτήριο ενηλίκων, αλλά όπως προκύπτει, το σύστημα των υπολογιστών του αεροδρομίου δεν μπορεί να επεξεργαστεί μία ημερομηνία γέννησης τόσο πολύ παλιά, οπότε προεπέλεξε μία, 100 χρόνια αργότερα.

Η γυναίκα δηλώνει ότι επιθυμεί να λυθεί το θέμα, καθώς σε προηγούμενη πτήση, μαζί με την κόρη της έπρεπε να περιμένουν μέσα στο αεροπλάνο, μέχρι να αποβιβαστούν όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες, αφού δεν υπήρχε αναπηρικό αμαξίδιο για εκείνη.

Η ίδια πάντως λέει ότι εάν αναγνωριστεί η πραγματική της ηλικία θα είναι ευεργετικό για την κόρη της. «Η καημένη έπρεπε να κουβαλάει όλα μας τα πράγματα μόνη της, από τη μία πύλη στην άλλη».

Μέχρι τα 97 της χρόνια η Πατρίσια ταξίδευε μόνη της, ωστόσο από τότε χρειάζεται τη βοήθεια της οικογένειάς της. «Δυσκολεύομαι λίγο με την όρασή μου τώρα οπότε δεν θα ήθελα να είμαι μόνη μου», εξήγησε. Παρ’όλ’αυτα, είναι ανένδοτη ότι τα τεχνικά προβλήματα δεν θα την εμποδίσουν να πετάξει και ήδη δηλώνει πως ανυπομονεί για το επόμενο ταξίδι της το φθινόπωρο του 2024.

Μέχρι τότε θα έχει ήδη κλείσει τα 102 και ίσως οι υπολογιστές της αεροπορικής να έχουν συγχρονιστεί με την πραγματική ηλικία της.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξέφραγο αμπέλι οι εγκαταστάσεις του ΗΣΑΠ: Γύρισαν ταινία ερωτικού περιεχομένου σε σταθμό του Ηλεκτρικού!

Λάκης Λαζόπουλος: Στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο

Έγια μόλα, έγια λέσα, άι παράτα μας ρε Φλέσσα

Δημητρακόπουλος για Καλλιάνο: «Ο γιατρός έχει δεχθεί απειλές από τον βουλευτή ότι θα τελειώσει την καριέρα του» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα