Ισοπεδώνουν την Γάζα oι Ισραηλινοί

Τη νύχτα μέρα έκαναν τις προηγούμενες ώρες στη Γάζα οι εκρήξεις από τον πιο έντονο βομβαρδισμό του πολιορκημένου θύλακα που πραγματοποίησε το Ισραήλ από την έναρξη του πολέμου, πριν από τρεις εβδομάδες.

Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί συνεχίζονταν το πρωί του Σαββάτου 28/10 στη Λωρίδα της Γάζας, ωστόσο η έντασή τους είχε μειωθεί, μετέδωσαν ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου στον παλαιστινιακό θύλακα και γύρω από αυτόν.

dir="ltr" lang="en">⚡️⚡️⚡️ First footage of the #IDF ground operation in the #Gaza Strip

translation: we stand at the gates of Gaza, on the fiftieth anniversary of the #Doomsday War, sets the task #IsraelPalestineConflict pic.twitter.com/K2Ied2yCDz

— Across The Line (@AcrossTheLine11) October 27, 2023


Δεν έχει δοθεί επίσημα κανένας απολογισμός θυμάτων από το υπουργείο Υγείας μέχρι στιγμής, ωστόσο ιατρικές πηγές στην περιοχή είπαν σε δημοσιογράφο του AFP πως φοβούνται ότι ο αριθμός των νεκρών θα είναι πολύ μεγάλος, μετά την κλιμάκωση των βομβαρδισμών του στρατού του Ισραήλ χθες βράδυ.

Σποραδικές εκρήξεις ακούγονταν το πρωί καθώς συνεχίζονταν τα πλήγματα από αεροσκάφη, το πυροβολικό και από τη θάλασσα. Η ένταση των πληγμάτων έχει πάντως μειωθεί σε σύγκριση με τη νύχτα, σημείωσε ανταποκριτής μέσα στη Λωρίδα της Γάζας.

A video broadcasted a few moments ago by Al Jazeera shows the areas that were targeted in the airstrikes last night in #Gaza, revealing the immense destruction and the efforts to rescue citizens from under the rubble. pic.twitter.com/sMypPxQvMp

— S A R A H

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > KoutiPandoras