Καλομοίρα: Το παράπονο για την πρόταση που… δεν της έγινε για τη Eurovision (video)

Η Καλομοίρα βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (20/03) στο «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και με τη Eurovision να πλησιάζει κλήθηκε να σχολιάσει την φετινή συμμετοχή της χώρας μας, ενώ όπως φάνηκε ο διαγωνισμός αποτέλεσε σημείο καμπής για την ίδια και θα ήθελε να τον ξαναζήσει.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

θύμισε στους τηλεθεατές τη συμμετοχή της Καλομοίρας στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού το 2008, με την τραγουδίστρια να εκφράζει ένα μικρό παράπονο από την ΕΡΤ, καθώς όπως είπε πίστευε ότι θα της γινόταν ξανά πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Η γνωστή τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία να πάει ξανά στη Eurovision εξηγώντας πως «πήγε η Παπαρίζου, πήγε ο Σάκης, πήραμε την ίδια θέση και είχα πει ότι σίγουρα θα μου γίνει η πρόταση, όχι γιατί είμαι καλή, αλλά επειδή πήραμε όλοι την τρίτη θέση και πήγαν και οι δύο ξανά».

Η Καλομοίρα σχολίασε και τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Ζάρι» το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις, με τους μισούς να αποθεώνουν το κομμάτι και τους υπόλοιπους να μιλούν μέχρι και για τραγωδία.

Μάλιστα έστειλε και την ευχή της στη φετινή εκπρόσωπο μας στη Eurovision και ζήτησε από όλους να ηρεμήσουν αφού «η Μαρίνα κάνει κάτι διαφορετικό.

Το τραγούδι είναι πολύ καλό, έχει λίγο ελληνικό, λίγο οριένταλ και πιστεύω ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός που είναι μύθος για μένα, θα το πάρει, γιατί είναι τηλεοπτικό show, και θα το πάει στο φεγγάρι!».

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Ηλεία: 28χρονος αυτοκτόνησε δίπλα από τον τάφο του πατέρα του

Προκλητικός Πορτοσάλτε για Τέμπη: «Γελοιότητα η συλλογή υπογραφών» (video)

Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε δίπλα στο 9χρονο παιδί του – Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το τροχαίο δυστύχημα (video)

Τέμπη: «Καρφιά» βουλευτή της ΝΔ για Καραμανλή – «Εγώ θα είχα παραιτηθεί από την ασυλία» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα