Κασσελάκης για Τάιλερ: Μου έδειξε τι είναι ενσυναίσθηση – Τιμή μου που είναι δίπλα μου

Για τη σχέση του με τον Τάιλερ, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο επάγγελμα του συντρόφου του, το τι τον έκανε να τον εκτιμήσει πάρα πολύ, ενώ τόνισε ότι του έμαθε τι πάει να πει ενσυναίσθηση .

Πιο αναλυτικά ανέφερε: « «Ο τίτλος του είναι Doctor Nursing Practice στην Αμερική, το οποίο είναι αντίστοιχο

παθολόγος-γιατρός στην Ευρώπη. Μπορεί να κάνει επεμβάσεις, μπορεί να συνταγογραφήσει κ.λπ. Άρχισε ως νοσοκόμος, νοσηλευτής. Ο Τάιλερ έχει ξοδέψει αρκετά χρόνια της ζωής του στις ΜΕΘ, στα νοσοκομεία.

Όταν είχαμε τα lockdowns με τoν covid, ήταν στην πρώτη γραμμή στις ΜΕΘ, στα νοσοκομεία – στη Νέα Υόρκη ήμασταν τότε. Εγώ οδηγούσα κάθε βράδυ τον Τάιλερ στο νοσοκομείο γιατί έκανε νυχτερινές βάρδιες, και τι μπόνους απολαβές πιστεύεις ότι πήρε στο τέλος της χρονιάς; Μηδέν. Είναι καταξιωμένος άνθρωπος για την ηλικία του στην Ιατρική.

Είναι ένα παιδί με χρυσή καρδιά και είναι τιμή μου που τον έχω δίπλα μου. Αλλά πάνω απ’ όλα ο Τάιλερ μου έδειξε τι πάει να πει πραγματική ενσυναίσθηση: Το πώς μιλούσε στους ασθενείς που ήταν στις ΜΕΘ και ήταν σε κώμα, γιατί τα ακούνε και μπορεί κάποια στιγμή να ξυπνήσουν. Και όντως μια ασθενής ξύπνησε και είπε ότι θυμάται τα πάντα που της έλεγε και έγραψε ένα βιβλίο που ήταν αφιερωμένο σε εκείνον. Είναι ένα παιδί με χρυσή καρδιά και είναι τιμή μου που τον έχω δίπλα μου και που έχει αποφασίσει να διανύσουμε αυτόν τον δρόμο μαζί»

Για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία, ανέφερε: «Θα αποκαλύπτουμε την κακοδιαχείριση από τη Νέα Δημοκρατία και θα βγάζουμε μπροστά το δικό μας πρόταγμα για να φέρουμε Δικαιοσύνη.
Δεν υπάρχουν στρατόπεδα. Υπάρχει ένα στυγνό δεξιό πρόσωπο, και από την άλλη πλευρά είμαστε εμείς που θέλουμε να χτίσουμε κοινωνικό κράτος».

Keywords
Τυχαία Θέματα