Καταγγελία για Μπέο: «Είπε ότι θα στείλει συνεργείο αύριο και πέρασαν 13 ημέρες και δεν ήρθε κανείς»

Μόνοι τους έχουν μείνει να μετράνε της πληγές τους οι κάτοικοι της Νεάπολης Βόλου, καθώς όπως φαίνεται δήμος και πολιτεία τους έχουνε αφήσει στο έλεος του θεού και δεν έχουν στείλει καμία βοήθεια στην περιοχή που καταστράφηκε απ’ την κακοκαιρία Daniel.

Σύμφωνα μάλιστα με το magnesianews,  ηλικιωμένη κάτοικος του χωριού σε δήλωση της σε τοπικό ραδιόφωνο κατήγγειλε τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ότι υποσχέθηκε ότι θα στείλει συνεργείο να βοηθήσει τους πληγέντες την επόμενη ημέρα και από τότε πέρασαν 13 ημέρες

και δεν πάτησε κανείς το πόδι του εκεί.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Εδώ και 15 ημέρες τα νερά είναι ακόμη μέσα στις αυλές μας και δεν εμφανίστηκε κανένας να μας δώσει μια βοήθεια. Πριν 13 ημέρες πέρασε ο κ. Μπέος, είπε θα στείλει συνεργείο, δεν έστειλε τίποτα. Είπε στη νύφη μου “αγαπούλα θα στείλω συνεργείο αύριο” και από τότε πέρασαν 13 ημέρες.

Ήρθε κανά δυο μέρες η πυροσβεστική, ευχαριστούμε τα παιδιά, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά. Ο κ. Μπέος είπε ότι θα μας λύσει το πρόβλημα, αλλά δεν το έλυσε. Μετά δεν πέρασε κανένας. Τα νερά είναι στις αυλές μας, βγάζουν πολλές μυρωδιές, μυρίζει όλος ο τόπος».

Keywords
Τυχαία Θέματα