Κάτι αλλάζει; Ο Αντίνοος Αλμπάνης φίλησε on air στο στόμα τον Θεοχάρη Ιωαννίδη (video)

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στο «Night Out» και στην αποκαλυπτική συζήτηση που είχε με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη προχώρησε σε μια γενναία κίνηση στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα κατά κάθε είδους διάκρισης και αδικίας.

Ο ηθοποιός σχολίασε την «τάση» που έχει να παίρνει ανοιχτά θέση για αυτά που τον απασχολούν και κάπου εκεί έκανε και την έκπληξη στον παρουσιαστή.

«Δεν λέω κάτι που είναι εξτρεμιστικό, λέω αυτό που μου φαίνεται φυσιολογικό κι ανθρώπινο. Δεν έχω ατζέντα κι ούτε είμαι στη δουλειά για να ικανοποιώ τις σκέψεις,

τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Είμαι εδώ για να επαληθεύω μόνο την προσωπική μου ανάγκη να υπάρχω σε αυτήν τη δουλειά, κάνοντας με ένα συγκεκριμένο τρόπο που ξέρω.

Βλέπεις το Maestro; Είδες αυτήν τη φανταστική ερωτική σκηνή με τα δύο αγόρια; Πειράζει; Τον σκηνοθέτη; Γιατί έχεις καλύτερο φως», σχολίασε ο Αντίνοος Αλμπάνης και πηγαίνοντας προς τον Θεοχάρη Ιωαννίδη πρόσθεσε:

«Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;»… κι έδωσε ένα φιλί στον παρουσιαστή. «Φιλάς ωραία» του απάντησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης σε μια μοναδική στιγμή για την ελληνική τηλεόραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα