Κέρκυρα: Εικόνες ντροπής σε καρναβάλι – Έκαψαν φιγούρα του Κασσελάκη (photos)

Απαράδεκτες και προσβλητικές είναι οι εικόνες που έρχονται από την Κέρκυρα και το καρναβάλι στην περιοχή Μωραΐτικα, όπου οι κάτοικοι του χωριού για «καρνάβαλο» αποφάσισαν να κάψουν μια φιγούρα του Στέφανου Κασσελάκη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα και με όσα ανέφερε το CorfuPress.gr, αποφάσισαν να σατιρίσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

για τη σεξουαλικότητα του και όχι για τα πολιτικά του πιστεύω, φτιάχνοντας μια φιγούρα με φωτογραφία του στη θέση του προσώπου, έντονα βαμμένη στα χείλια,  γυναικείο εσώρουχο και ανοικτά πόδια με τα γεννητικά όργανα να ξεχωρίζουν.

Μάλιστα δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς χόρευαν γύρω του με το σύνθημα να είναι «Εμείς καίμε Κασσελάκη», ενώ ακόμα πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι σε αυτό συμμετείχαν πολιτιστικά σωματεία και Σύλλογος Γονέων!

Μάλιστα το συγκεκριμένο ομοφοβικό περιστατικό, κατευθείαν απ’ τον Μεσαίωνα, έρχεται να προστεθεί σε ένα μπαράζ παρόμοιων επιθέσεων, όπως για παράδειγμα το λιντσάρισμα σε queer άτομα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην επίθεση που δέχθηκε, επίσης στη συμπρωτεύουσα, ο Στέφανος Κασσελάκης χθες βράδυ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Δάφνη: Κορίτσι έπεσε από τον 6ο όροφο και σκοτώθηκε

Τηλεφώνημα για βόμβα στον ΑΝΤ1 – Εκκενώνεται το κτίριο

Κορινθίου: Κόλαφος για το Πρωινό με υπόνοιες για εργασιακό bullying – «Τρία άτομα μου έκαναν τη ζωή δύσκολη» (video)

Κέιτ Μίντλετον: Σάλος με την πρώτη φωτογραφία της μετά το χειρουργείο – Πρακτορεία την απέσυραν ως «πειραγμένη» (εικόνα)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέρκυρα, Εικόνες, – Έκαψαν, Κασσελάκη,kerkyra, eikones, – ekapsan, kasselaki