Μακελειό στη Μόσχα: Κατά ριπάς δολοφονούσαν τους Ρώσους πολίτες – Νέα σοκαριστικά βίντεο

Τουλάχιστον 40 άτομα σκοτώθηκαν και περισσότερα από 100 τραυματίστηκαν όταν πέντε ένοπλοι ντυμένοι με στολές παραλλαγής άνοιξαν πυρ με αυτόματα όπλα εναντίον ανθρώπων σε συναυλιακό χώρο στο Crocus City κοντά στη Μόσχα, σε μια από τις χειρότερες τέτοιες επιθέσεις στη Ρωσία εδώ και χρόνια.Οι πυροβολισμοί φαίνεται ότι ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια συναυλίας του συγκροτήματος “Πικνίκ”. Έως και 6.200 εισιτήρια
είχαν πουληθεί για την αποψινή συναυλία, σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη πόσοι ακριβώς ήταν μέσα την ώρα της επίθεσης. Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν επίσης ότι τα μέλη του συγκροτήματος δεν τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών.

Tην ίδια στιγμή νέο βίντεο ντοκουμέντο από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσω των social media. Στο βίντεο καταγράφονται τα πρώτα λεπτά της επίθεσης των – τουλάχιστον – πέντε τρομοκρατών που σκόρπισαν το θάνατο στο Crocus City Hall.

Σε αυτό ακούγονται οι ριπές των όπλων των τρομοκρατών που αφαίρεσαν τουλάχιστον 40 ζωές.

Σε δεύτερο, επίσης συγκλονιστικό, ντοκουμέντο από το εσωτερικό του φλεγόμενου κτιρίου φαίνεται πως οι έξοδοι ασφαλείας ήταν κλειστοί.

«Είναι κλειδωμένα, δεν μπορώ να βγω έξω», φέρεται να ακούγεται από τους πολίτες.

Η εθνική φρουρά της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι αναζητεί τους δράστες της επίθεσης. “Ειδικές μονάδες της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Φρουράς εργάζονται στον τόπο της τρομοκρατικής επίθεσης. Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τους εγκληματίες και οι πολίτες απομακρύνονται από το κτήριο“, είπε η Ροσγκβάρντια.

Οι δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων κοντά στο σημείο της τρομοκρατικής επίθεσης, αναφέρει πάντως σε ανάρτησή του το Nexta, μέσο ενημέρωσης της Λευκορωσίας.

Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας, η οποία ερευνά μεγάλα εγκλήματα, δήλωσε ότι άνοιξε έρευνα για τρομοκρατική ενέργεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα