Μαρτυρίες γειτόνων: Γόνος γνωστής οικογένειας ο 29χρονος μητροκτόνος (Video)

Σοκαρισμένη η περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, ιδιαίτερα η γειτονιά όπου και συνέβη η οικογενειακή τραγωδία χθες (21/12) το απόγευμα της Τετάρτης – Τι λένε οι μαρτυρίες γειτόνων για την οικογένεια του 29χρονου.

Σε ψυχιατρική κλινική ο 29χρονος που δολοφόνησε άγρια τη μητέρα του

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σε ψυχιατρική κλινική ο 29χρονος που δολοφόνησε άγρια τη μητέρα του

Ο

29χρονος που ξυλοκόπησε την 60χρονη μητέρα του μέχρι θανάτου, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά,  σύμφωνα με πληροφορίες, σε κλάδο ένδυσης. Επιπλέον, φέρεται να είναι γόνος γνωστής οικογένειας της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το GrTimes.gr, άτομα που γνωρίζουν την οικογένεια, έκαναν λόγο για ανθρώπους που δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα, αγνοώντας το ότι ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Όλοι έκαναν λόγο για έναν ευγενικό νεαρό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μετακόμισε μαζί με την κοπέλα με την οποία διατηρούσε σχέση, σε διαμέρισμα κοντά στην οικία της μητέρας του, με την οποία φέρεται να είχε πολύ καλές σχέσεις και που επισκεπτόταν τακτικά.

Αρχικά από το διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου στην οδό Παπαδιαμάντη, άρχισαν να ακούγονται φωνές και θόρυβοι με αποτέλεσμα οι γείτονες να ενημερώσουν την αστυνομία ότι κάτι συνέβαινε.

Στο σημείο έσπευσε πολύ γρήγορα ισχυρή Αστυνομική δύναμη, ωστόσο το έγκλημα είχε ήδη συμβεί με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον 29χρονο ο οποίος φέρεται αμέσως μετά να ομολόγησε την πράξη του.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα