Μεθοδευμένη απόπειρα συγκάλυψης από ΕΛΑΣ καταγγέλλει η οικογένεια του 16χρονου

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη που δέχτηκε σφαίρα, στο κεφάλι, από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ και τώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καταγγέλλει απόπειρα…συγκάλυψης από την ΕΛΑΣ.

Ειδικότερα, εξερχόμενος μαζί με την οικογένεια του 16χρονου Ρομά από τα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Θεόφιλος

Αλεξόπουλος ανέφερε πως η κατάσταση υγείας του 16χρονου Κώστα συνεχίζει να μην παρουσιάζει βελτίωση και τόνισε πως επρόκειτο για μια ευθεία βολή εξουδετέρωσης.

Στη συνέχεια τόνισε τα εξής:

«Το αφήγημα της αστυνομίας το ξέρουμε. Όταν υπάρχει μία επίσημη δήλωση της αστυνομίας που το μόνο το οποίο αναφέρει είναι η προσπάθεια εμβολισμού της μίας μηχανής και δεν αναφέρεται ο λόγος και το γεγονός ότι το παιδί αυτό τραυματίστηκε συνεπεία ενός πυροβολισμού, αυτό αποτελεί συγκάλυψη».

Επίσης, ζήτησε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του και ο τρόπος με τον οποίο επλήγη από τη βολίδα.

«Η σκέψη μας είναι στον Κώστα. Περιμένουμε όλοι ένα θαύμα», είπε.

Γονείς 16χρονου: Θέλουμε δικαιοσύνη

«Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι δικαιοσύνη. Να τιμωρηθεί και να μπει μέσα. Ήταν το καλύτερο παιδί, αν και έκανε ό,τι έκανε, ζητάμε συγγνώμη», είπε ο πατέρας του 16χρονου ενώ η μητέρα του πρόσθεσε: «Θέλω δικαίωση. Δεν μπορώ να μιλήσω. Το παιδί είναι χάλια».

Keywords
Τυχαία Θέματα