Νέα σειρά κρασιών «ΚΥΚΝΟΣ», ιδανικά για τις 14 του Φλεβάρη

Η σειρά κρασιών «ΚΥΚΝΟΣ», τα νέα κρασιά από την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΟΙΝΩΝ, αποτελεί την ιδανική επιλογή για την ημέρα των ερωτευμένων, αν θέλετε να χαρίσετε στον σύντροφό σας μια ιδιαίτερη εμπειρία. Ο Λευκός ΚΥΚΝΟΣ (Μοσχοφίλερο) και ο Μαύρος ΚΥΚΝΟΣ (Αγιωργίτικο), θα σας χαρίσουν «ρομαντικούς» συνδυασμούς με το φαγητό σας, για όλους εσάς που θα γιορτάσετε τον έρωτα σας!

Τι καλύτερο, άλλωστε, από ένα ρομαντικό δείπνο

υπό το φως των κεριών, συντροφιά με ένα καλό κρασί;

Ο Λευκός ΚΥΚΝΟΣ χαρακτηρίζεται από το λαμπερό του χρώμα, το λεπτό αλλά έντονο ποικιλιακό του άρωμα και τη φρουτώδη γεύση του. Απολαύστε τον με πιάτα όπως δημιουργίες με ψάρι, θαλασσινά, άσπρα κρέατα αλλά και ζυμαρικά με λευκές σάλτσες.

Ο Μαύρος ΚΥΚΝΟΣ θα σας μαγέψει με το ρουμπινί του χρώμα, το πλούσιο άρωμα και την απαλή του γεύση. Συνοδεύει τέλεια τα κόκκινα κρέατα, κυνήγι, αλλαντικά, πικάντικα τυριά και μακαρονάδες με κόκκινες σάλτες.

Επιλέξτε τα και σαν δώρο για τον αγαπημένο σας ή την αγαπημένη σας! Ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και αρωμάτων με το έτερόν σας ήμισυ και αφήστε τους ΚΥΚΝΟΥΣ να δώσουν φτερά στον έρωτά σας!

www.greek-wine-cellars.com

Keywords
Τυχαία Θέματα