Νεκρή 25χρονη από αδέσποτη σφαίρα κακοποιών

Σοκ προκαλεί ο τραγικός χαμός της 25χρονης Κατερίνας, που χτυπήθηκε από σφαίρα κακοποιών κατά τη διάρκεια συμπλοκής με αστυνομικούς στην Κόρινθο. Η νεαρή λογίστρια επέστρεφε σπίτι της από το ξενοδοχείο στο οποίο εργαζόταν, όταν βρέθηκε στη μέση συμπλοκής ανάμεσα σε κακοποιούς και αστυνομικούς.

Μια αδέσποτη σφαίρα από τη σφοδρή ανταλλαγή πυρών, εξοστρακίστηκε και διέγραψε απίστευτη πορεία μέχρι να καρφωθεί στην πλάτη της. Η σφαίρα που προερχόταν από το καλάσνικοφ του ενός κακοποιού εξοστρακίστηκε στην άσφαλτο, χτύπησε τον πίσω προφυλακτήρα, διέσχισε το πορτ μπαγκάζ, τρύπησε το πίσω κάθισμα,

τρύπησε και το κάθισμα του οδηγού και καρφώθηκε στο σώμα της άτυχης γυναίκας.

«Εϊμαι γεμάτη αίματα, βοήθησέ με»

Την ώρα του μοιραίου, η Κατερίνα μιλούσε με το φίλο της στο τηλέφωνο. «Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα» του είπε και εκείνος ενημέρωσε φίλο του αστυνομικό προκειμένου να σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει το τραυματισμένο κορίτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φίλος της έσπευσε στο σημείο και περίμενε μαζί της το ασθενοφόρο για πάνω από 25 λεπτά. Η Κατερίνα είχε τις αισθήσεις της σε όλη τη διάρκεια της μεταφοράς στο νοσοκομείο. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, η άτυχη κοπέλα κατέληξε τα ξημερώματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα