Νέο «επικό» επεισόδιο από το «Μitsi-VAR»: Το παρασκήνιο της συνάντησης του Νίκου Καρβέλα με τη Ναταλία Γερμανού (video)

Όταν ο νοόσοφος Νίκος Καρβέλας συνάντησε τη Ναταλία Γερμανού για χάρη του «Μitsi-VAR», που μεταδόθηκε από τη συχνότητα του Action 24 το βράδυ της Παρασκευής (19/04), πολλά εγκεφαλικά κύτταρα… κάηκαν!

Με τον Σωτήρη Καλυβάτση στον ρόλο της γνωστής παρουσιάστριας και τον Γιώργο Μητσικώστα στον ρόλο του ιδιόρρυθμου δημιουργού, το γέλιο ήταν άφθονο, ειδικά όταν ο Νίκος Καρβέλας αναφέρθηκε στην απόφασή του να… πληρώνει τους θαμώνες του μαγαζιού όπου εμφανιζόταν και τους δίνει έξτρα χρήματα κάθε φορά που τραγουδούσε το «Ο σκύλος

μου είναι γκέι», όπως επίσης και να μιλούν για την πρόταση που του έκανε ο Βλάντιμιρ Πούτιν σχετικά με τον αγωγό φυσικού αερίου, που θα περνά από τη… λεκάνη του!

Η πρόταση για ευρωβουλετρια στην Ναταλία Γερμανού

Φυσικά οι συντελεστές είχαν τρελά κέφια και δεν έμειναν μόνο εκεί. Ο Γιώργος Μητσικώστας σε συνέχεια του προηγούμε σκέτς είπε να το πάει ένα βήμα παρακάτω, καθώς τηλεφώνησε στη Ναταλία ως πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και της ζήτησε το αδύνατο.

Την τελευταία ημέρα πριν την κατάθεση των ονομάτων των υποψηφίων για το Ευρωκοινοβούλιο, ο «Βασίλης Λεβέντης» έκανε τη μεγάλη πρόταση στη Ναταλία Γερμανού για να αναλάβει εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων.

Διαβάστε επίσης:

Μανώλης Τσικνάκης: Θρίλερ με τον θάνατό του έξι χρόνια μετά (video)

Το Meteo «κύκλωσε» τις 3 περιοχές που θα χτυπηθούν από την κακοκαιρία – Τι θα γίνει με την Αττική

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο – Η συνομιλία αστυνομικών (video)

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Keywords
Τυχαία Θέματα