Νίκη Τζαβέλα: Κράξιμο σε όσους ψηφίσουν Βελόπουλο αντί Μητσοτάκη – «Ντροπή σας»

Απ’ τα σύννεφα φαίνεται πως έχει πέσει η Νίκη Τζαβέλα τις τελευταίες ώρες σχετικά με τα χαμηλά ποσοστά που αναμένεται να πάρει η Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές, με την ίδια να ρίχνει τις ευθύνες στους ψηφοφόρους.

Μάλιστα αυτοί που την έχουν νευριάσει περισσότερο είναι όσοι πάνε προς τον Κυριάκο Βελόπουλο, με την ίδια να τονίζει ότι επειδή δεν θα ψηφίσουν Μητσοτάκη θα έπρεπε να ντρέπονται παροτρύνοντας τους παράλληλα να σκεφτούν ξανά την

επιλογή την οποία θα κάνουν.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια έγραψε: «Για όσους ψήφιζαν Κυριάκο Μητσοτάκη κ τώρα δηλώνουν ψηφίζουν Βελόπουλο; Θα ψηφίσετε να στείλετε στην ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ άβουλα θλιβερά άτομα ψεκασμένα με μεσαιωνικά δόγματα.Ντροπή πρώτα για εσας…ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Σε μια εποχή τεράστιας διεθνούς ανασφαλειας. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ».

Για όσους ψήφιζαν @kmitsotakis κ τώρα δηλώνουν ψηφίζουν Βελόπουλο;
Θα ψηφίσετε να στείλετε στην ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ άβουλα θλιβερά άτομα ψεκασμένα με μεσαιωνικά δόγματα.Ντροπή πρώτα για εσας…ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Σε μια εποχή τεράστιας διεθνούς ανασφαλειας.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Νίκη Τζαβέλα (@tzavelaniki) April 13, 2024

Για όσες και όσους δεν γνωρίζετε τη Νίκη Τζαβέλα να σας θυμίζουμε ότι έχει υπάρξει βουλευτής και ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και ο άνθρωπος που αποκάλυψε ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ ετοιμάζεται να υποδυθεί τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σε ταινία.

Συναντήθηκα εδώ στις Βρυξέλλες με μεγαλοπαράγοντα του Χόλιγουντ , παλιό φίλο . Μου έλεγε ότι χρόνια πριν ετοίμαζαν ταινία για την 17 Νοέμβρη με σκηνοθέτη τον Σόντερμπεργκ . Δεν προχώρησε για διάφορους λογους .
Ο Τζωρτζ Κλούνεϊ στο ρόλο του Μιχάλη Χρυσιχοϊδη .

Keywords
Τυχαία Θέματα