Ο φόβος του αντάρτικου γλίτωσε τις στάνες από το Στουρνάρα

Μερική αναδίπλωση από το Μαξίμου στο ζήτημα του νέου ενιαίου φόρου ακινήτων μετά την απειλή… αντάρτικου 24 βουλευτών της ΝΔ για την φορολόγηση αποθηκευτικών χώρων και θερμοκηπίων. Στην κυβέρνηση ενόψει και των νέων μέτρων που έχουν βγάλει πολλούς βουλευτές στα «κάγκελα» τελούν υπό τη δαμόκλειο σπάθη των λεπτών ισορροπιών που δεν αφήνουν περιθώρια για διαρροές.

Οι καμπάνες στα χωριά της χώρας χτυπούν χαρμόσυνα σήμερα, καθώς το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ ότι δε θα φορολογηθεί η αγροτική γη στην οποία βρίσκονται αποθηκευτικοί χώροι γεωργικών μηχανημάτων, καθώς

και χώροι άλλης χρήσης όπως στάνες και θερμοκήπια.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικώ αναφέρεται: «Το Υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζει ότι στο νέο νομοσχέδιο για τα ακίνητα (ΕΝΦΑ) οι αποθηκευτικοί χώροι που βρίσκονται σε αγροτική γη (γεωργικών μηχανημάτων, θερμοκήπια, στάνες κλπ) δεν πρόκειται να φορολογηθούν».

Να ευχηθούμε… λευτεριά από τον ενιαίο φόρο και στα ημιτελή ακίνητα που πολλές οικογένειες ξεκίνησαν να χτίζουν αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν, και τώρα καλούνται να πληρώσουν φόρο γι’ αυτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα