«Ώπα twitter ήσυχα! Φτάνει το αστειάκι» – Η Τούνη απαντά στα σχόλια για τον δημόσιο θηλασμό

Τη δική της απάντηση έδωσε η Ιωάννα Τούνη σε όσους την έκριναν για την ανάρτησή της, όπου φαίνεται να θηλάζει δημόσια το μωρό της. Μέσα από ένα βίντεο στο Instagram, απευθυνόμενη σε όσους την σχολίασαν αρνητικά στο Twitter, είπε μεταξύ άλλων: «Ώπα twitter ήσυχα!».

Υπενθυμίζεται πως η Ιωάννα Τούνη απολαύσε μερικές ημέρες διακοπών στη Γαλλική Ριβιέρα μαζί με την καλύτερη

της φίλη και συνέταιρο, Στέλα Πάσσαρη. Η influencer βρέθηκε ωστόσο στο επίκεντρο των σχολιαστών του Twitter για το γεγονός ότι θήλασε δημόσια τον γιο της και την «βομβάρδισαν» με αρνητικά σχόλια.

Διαβάστε επίσης: H Τούνη (ξανά) στο στόχαστρο: Διχάστηκε το Twitter με τον δημόσιο θηλασμό του γιου της (Εικόνα/ Βίντεο)

Το hashtag #Τουνη πήρε… φωτιά στο Twitter και η ίδια μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τις διακοπές της απάντησε σε όσους την αποδοκίμασαν, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Instagram.

«Ώπα twitter ήσυχα! Παιδιά, κράζετε αν οι μαμάδες δεν θηλάζουν και δίνουν σκόνη, κράζετε αν οι μαμάδες θηλάζουν, κράζετε, κράζετε και άλλη δουλειά δεν έχετε. Sorry αλλά καθόλου δεν με απασχολεί. Να θηλάζετε απενοχοποιημένα όπου θέλετε, δεν με νοιάζει καθόλου».

«Φτάνει πια αυτό το αστειάκι που κάνετε τις μαμάδες να νιώθουν ντροπή και ενοχικά για το πιο απλό πράγμα. Να ταΐσουν το παιδί τους», σχολίασε στη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα