Ορχομενός: Τον βρήκαν νεκρό και λίγο πριν τον θάψουν είδαν… σφαίρα στον θώρακα

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στον Ορχομενό Βοιωτίας εδώ και τουλάχιστον δύο μέρες, με έναν άνδρα που βρέθηκε νεκρός αργά το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (30/4).

Ο ίδιος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, με τους συγγενείς να ειδοποιούν το γραφείο τελετών προκειμένου να τον παραλάβει και την επομένη να πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Σύμφωνα με το LamiaReport, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, οι υπάλληλοι του γραφείου διαπίστωσαν ότι ο 55χρονος είχε αίματα στο ρούχο του και μια τρύπα στη θωρακική χώρα και ειδοποίησαν

την αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε ο άνθρωπος είχε πυροβοληθεί στο θώρακα, με αποτέλεσμα την υπόθεση να αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς, ενώ στο σπίτι όπου διέμενε κλήθηκε και Ιατροδικαστής.

Στο χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο 55χρονος, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μονόκαννο με πυροδοτημένο φυσίγγιο, το οποίο φέρεται να είναι και το όπλο που του έκοψε το νήμα της ζωής.

Ως πιθανότερο σενάριο πλέον εξετάζεται αυτό της αυτοχειρίας, ωστόσο περισσότερο φως θα ρίξει στη υπόθεση η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΤΑ Λιβαδειάς.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρή 29χρονη

Πορτοσάλτε: Επίθεση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και όχι στον Ζούλα για το «κόψιμο» της λειτουργίας της Μ. Τετάρτης – Η απάντηση της ΠΟΣΠΕΡΤ (video)

Η καλύτερη διασκευή του «Ζαριού» έγινε από μαγαζί με κάρβουνα – «Τηλέφωνο θα πάρω τον Κολίτσα, Τρίκαλα καλέ όχι Καρδίτσα…» (video)

Greek Mafia: Ποιοι είναι οι οκτώ συλληφθέντες για τις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη

Keywords
Τυχαία Θέματα