Όθων Ηλιόπουλος: Θανάσιμοι κίνδυνοι για τη Θεσσαλία – Θέλουν να την ξεχάσουμε

Θα ξεχάσουμε και τη Θεσσαλία; Το θέμα της ανυπολόγιστης καταστροφής έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί από τα μέσα ενημέρωσης! Λες και δεν υπήρξε! Σε συνέντευξη του στο militaire.gr, ο Δρ Όθωνα Ηλιόπουλου, Αν. Καθηγητή Ογκολογίας στο Harvard Medical School και βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως δυστυχώς υπάρχει και μαζί με την καταστροφή υπάρχουν και οι τεράστιοι υγειονομικοί κίνδυνοι για τους πληθυσμούς

που έχουν πληγεί αλλά και για τους ανθρώπους που δουλεύουν στην περιοχή για να τους βοηθήσουν.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε και στο «η φύση αγρίεψε έτσι είναι τα πράγματα». Και αναφέρθηκε στην ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ όπου είπε ουστιαστικά προς του πολίτες ότι αν θέλετε να νοιώσετε περισσότερη ασφάλεια, να κάνετε ιδιωτικές ασφαλίσεις. «Και να λοιπόν που η καταστροφή μετατρέπεται σε μια εξαιρετικά ωραία επιχείριση για τον τομέα των ασφαλίσεων ο οποίος δεν έχει ακόμη κορυφωθεί στην Ελλάδα και τώρα θα κορυφωθεί.» τόνισε ο Οθ. Ηλιόπουλος.

Τόνισε πως πρέπει να αποτυνάξουμε το «έτσι είναι τα πράγματα». Κάποιοι καρπώνονται από το «έτσι είναι τα πράγματα»,καταλήγοντως πως χρειάζεται πολιτική σκέψη.

Πηγή: militaire.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα