Περίεργη διάρρηξη στο σπίτι συνεργάτη της Ραχήλ Μακρή

Ένα περίεργο περιστατικό που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, σημειώθηκε στο σπίτι συνεργάτη της βουλευτού Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.

Την περασμένη Δευτέρα το πρωί, άγνωστοι εισέβαλλαν στο σπίτι του συνεργάτη της κας Μακρή και αφαίρεσαν ένα σακίδιο με διάφορα έγγραφα από υποθέσεις τις οποίες ερευνούσε

ο συνεργάτης της κας Μακρή, όπως επίσης και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή με διάφορα αρχεία. Το παράξενο είναι ότι οι “εισβολείς”, άφησαν στη θέση του ένα καινούργιο κινητό που η αξία του ξεπερνούσε τα 500 ευρώ, όπως επίσης και χρήματα τα οποία βρισκόταν μέσα στο σπίτι.

Το ερώτημα που τίθεται είναι για ποιο λόγο οι διαρρήκτες, δεν αφαίρεσαν τα χρήματα και το καινούργιο κινητό εάν υποθέσει κανείς ότι πρόκειται για διάρρηξη. Εκτός και αν οι “εισβολείς” στόχευαν σε συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία είχαν να κάνουν με διάφορες υποθέσεις τις οποίες κατά καιρούς έχει φέρει στη Βουλή με ερωτήσεις η κα Μακρή ή έχουν αποσταλλεί στον εισαγγελέα.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η πόρτα του διαμερίσματος του συνεργάτη της κας Μακρή, δεν έφερε καθόλου ίχνη διάρρηξης. Λες και επρόκειτο για επαγγελματία του είδους.

Να σημειωθεί ότι η κα Μακρή έχει κατά καιρούς φέρει στη Βουλή πολύ σημαντικές υποθέσεις που έχουν ενοχλήσει συγκεκριμένα συμφέροντα, πολλές από τις οποίες πήραν το δρόμο για τη Δικαιοσύνη. Το αν η διάρρηξη είχε σχέση με όλα αυτά είναι κάτι που θα πρέπει να απαντήσει η αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα