Πέθανε η Βουλίτσα στη «Μουρμούρα» και «βυθίστηκε» στο πένθος το Twitter (video)

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (9/7).

Η δυσάρεστη έκπληξη αφορούσε το τηλεοπτικό τέλος της «Βούλας» που προέκυψε μετά την απόφαση της Ελένης Κοκκίδου να μην συνεχίσει στον επόμενο κύκλο της επιτυχημένης σειράς.

Ο τελευταίος διάλογος της Βουλίτσας στη Μουρμούρα

«Στο μυθιστόρημα γράφω τώρα μια σκηνή που τον ακούμε να λέει που θα ήθελε να σκορπιστεί η τέφρα του όταν πεθάνει. Μας λέει ότι θα ήθελε να σκορπιστούν οι στάχτες του στο Αιγαίο» αναφωνεί, κάποια στιγμή του δείπνου, η

Βουλίτσα με τον Μηνά να τονίζει πως «όλα τα είχε το Αιγαίο, οι στάχτες του έλειπαν». Για να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος:

Βούλα: Εγώ θα ήθελα να σκορπιστούν οι στάχτες μου

Μηνάς: Άσε με να μαντέψω! Έξω από μια χαρτοπαικτική λέσχη.

Βούλα: Δεν είμαι χαρτόμουτρο, Μηνά.

Μηνάς: Τώρα. Γιατί παλαιότερα.

Βούλα: Άντε παράτα μας. Στης Γριάς το Πήδημα θα ήθελα!

Μηνάς: Στον καταρράκτη; Κι αν είναι καλοκαίρι και δεν έχει νερό;

Βούλα: Κοντά στο σπίτι του Ελ Γκρέκο στις Ρουβινιές ή στο Παπούρι ή στο περιβόλι του Μιχάλη.

«Αποφάσισε, όμως, μην τρέχουμε με την τεφροδόχο παραμάσχαλα σε 100 μέρη» είπε ο Μηνάς για να ξεσπάσει σύσσωμη η παρέα σε γέλια. Ένα κόκκαλο όμως από τα ψάρια στάθηκε στον λαιμό της αγαπημένης Βουλίτσας με αποτέλεσμα να πνιγεί και να… φύγει.

«Μας δουλεύει ο μπαγλαμάς! Δεν την ξέρω εγώ την Βούλα; Τώρα θα την μάθω; Ναι, καλά. Ναι, σε πιστέψαμε τώρα να. Έλα μωρέ, εντάξει, άμα δεν το είχες κάνει άλλες 150 φορές μπορεί και να το έτρωγα αλλά τώρα έχασες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μηνάς για να συνειδητοποιήσει, όμως, δευτερόλεπτα μετά πως η σύζυγός του δεν έκανε πλάκα.

Βυθίστηκε στο πένθος το Twitter

"Σβήσε το φως, να κοιμηθούμε…"

Μας τσάκισε όλους απόψε αυτή η σκηνή

Keywords
Τυχαία Θέματα