Πέθανε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λαζαρίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Καλλιθέας και δημοσιογράφος Λάζαρος Λασκαρίδης, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά την πτώση που είχε την Πέμπτη 27/4 από μπαλκόνι.

Το μοιραίο περιστατικό συνέβη στις 27 Απριλίου, όταν ο Λάζαρος Λαζαρίδης βρισκόταν σε εκδήλωση στη δημοτική βιβλιοθήκη Καλλιθέας και βγήκε στο μπαλκόνι για να πάρει λίγο αέρα. Όταν, όμως, ακούμπησε στο κάγκελο που ήταν σάπιο και διαβρωμένο, εκείνο υποχώρησε και βρέθηκε στο κενό, στον ακάλυπτο χώρο, πέφτοντας από ύψος 30 μέτρων. Ο κ. Λασκαρίδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς»
με σοβαρά τραύματα και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σημειώνεται πως ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, επικεφαλής του «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ» και δημοσιογράφος, είχε εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες: Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13, Το Ποντίκι. Ακόμη, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9.84, όπως επίσης και στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven.

Επίσης, είχε θητεύσει στα γραφεία Τύπου των Υπουργείων: Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνίας.

Ο Δήμος Καλλιθέας ανακοίνωσε ότι κηρύσσε τριήμερο πένθος για το θάνατο του Λάζαρου Λασκαρίδη, καθώς και ότι, αναφορικά με τις συνθήκες του μοιραίου ατυχήματος, έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, η οποία είναι σε εξέλιξη, και παράλληλα διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας.

Keywords
Τυχαία Θέματα