Πυροσβέστης έπαθε έμφραγμα στην άνιση μάχη με τις φωτιές

Πυροσβέστης έπαθε έμφραγμα κατά τη διάρκεια της τιτάνιας μάχη με τις φωτιές που κατακαίνε τη χώρα εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα, αλλά έπρεπει να τον επισκεφτεί ο υπουργός για να «γίνει είδηση». Πάλι καλά να λέμε που πρέπει να βγει η απαραίτητη φωτογραφία για τα σόσιαλ του Κικίλια για να μάθουμε τι βιώνει η συγκεκριμένη κατηγορία εργαζομένων.

Τον πυροσβέστη που νοσηλεύεται στο ΓΝΑ 251 με έμφραγμα του μυοκαρδίου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Σε

ανάρτηση του στο Twitter, ο κ. Κικίλιας αναφέρει:

«Επισκέφτηκα σήμερα το πρωί στο ΓΝΑ 251 τον πυροσβέστη μας ΣΔ που νοσηλεύεται με έμφραγμα του μυοκαρδίου, μετά από μια μεγάλη μάχη με τις πυρκαγιές.

Ενημερώθηκα από το ιατρικό προσωπικό για την κατάσταση της υγείας του. Εύχομαι περαστικά και σιδερένιος».

Επισκέφτηκα σήμερα το πρωί στο ΓΝΑ 251 τον πυροσβέστη μας ΣΔ που νοσηλεύεται με έμφραγμα του μυοκαρδίου, μετά από μια μεγάλη μάχη με τις πυρκαγιές. Ενημερώθηκα από το ιατρικό προσωπικό για την κατάσταση της υγείας του. Εύχομαι περαστικά και σιδερένιος. @pyrosvestiki @GSCP_GR pic.twitter.com/9ymYjTk2LB

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) July 21, 2023

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγα 24ωρα πριν είχε λιιποθυμήσει λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιράς και της υπερπροσπάθειας, πυροσβέστης που επιχειρούσε στην περιοχή Κανδήλι στη Νέα Πέραμο.

Στο συγκεκριμένο σημείο, πυροσβέστες, εθελοντές και κάτοικοι έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν τις φλόγες, ωστόσο ο πυροσβέστης δεν ένιωσε καλά και κατέρρευσε δίπλα στο πυροσβεστικό όχημα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου ευτυχώς διαπιστώθηκε πως δεν είναι κάτι σοβαρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα